HP 15s-fq2035nq, păreri model cu i5-1135G7 și ecran de 15,6

HP 15s-fq2035nq este un laptop din categoria multimedia pentru acele persoane interesate de ceva performant și cu o portabilitate bună. Este un model construit în jurul unui procesor intel i5 cu 4 nuclee, iar ecranul este unul de 15 inci.

Acest notebook PC are un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim unul dintre cele mai bune dispozitive de acest gen de pe piață. Din poza de alături se poate vedea că este un model de culoare neagră cu tastatura numerică în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Modelul HP 15s-fq2035nq e unul echipat cu procesor i5 model 1135G7 care scoate 10058 puncte pe cpubenchmark.
Ecranul este unul de 15,6 inch cu rezoluție full HD, panou IPS și strat anti-glare. E un ecran foarte bun pentru cei interesați în viziona filme pe ecranul acestui aparat.
În privința memoriei trebuie să știți că are o cantitate mare de memorie RAM și stocare suficientă. Este vorba de 16GB RAM DDR4 și stocare pe Solid State Drive de 512 GB.
Dacă sunteți preocupați de greutatea acestui model atunci trebuie să știți că e de 1,7 kg așa încât portabilitatea să fie bună. De asemenea, autonomia este una de șapte ore. În felul acesta putem spune că laptopul este unul cu o portabilitate puțin peste medie.
Stă exemplar și pe partea de conectivitate deoarece are trei porturi de USB, un HDMI, wireless ac și bluetooth.

Din păcate nu are placă video cu memorie proprie și nici sistem de operare preinstalat. În schimb are o placă video integrată în procesor, numită Iris Xe. Și i se poate instala Windows 10 de pe un stick USB 3.0.
Lipsa plăcii video face ca acest model să nu poată fi utilizat la jocuri solicitante. Dar, nu văd probleme în a rula jocuri precum Lol sau Dota.

De final trebuie să scriu că recomand acest model celora interesați de un laptop pentru acasă cu care să poată naviga pe Internet, asculta muzică sau viziona filme.
În cazul în care vă interesează o alternativă atunci recomand 15-eh2020nq care vine cu o culoare deschisă și construit în jurul unui procesor AMD Ryzen.

Te-ar mai putea interesa