HP 15s-fq2032nq, păreri laptop cu i7 și 16 giga RAM

Dacă vă interesează un laptop de calitate atunci vă recomand modelul HP 15s-fq2032nq. Spre deosebire de alte modele, acesta are procesor octa core și 16 GB memorie video. În felul acesta toate sarcinile rulează cât mai fluent și este un excelent laptop office-multimedia.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model care e echipat cu procesor i7 116g7. Acest procesor e atât de capabil încât poate scoate 10.485 puncte la cpubenchmark.

Păreri pro și contra

Modelul HP 15s-fq2032nq e unul util pentru sarcini office-multimedia deoarece are niște caracteristici de top și avantaje precum cele de mai jos:

  • Ecranul e unul foarte clar de 15,6 inci, iar rezoluția e una de 1920×1080 pixeli. În plus, panoul e unul tip IPS așa încât unghiurile de vizualizare să fie excelente.
  • Memoria RAM e una mai mult decât suficientă întrucât discutăm despre 16 GB tip DDR4.
  • Stocarea acestui aparat se realizează pe memorie SSD capacitate de 512 giga.
  • Stă foarte bine pe partea de porturi deoarece are 3 USB, HDMI, cititor de carduri, wireless ac.
  • Portabilitatea acestui model este foarte bună, fiind vorba despre o greutate redusă de 1,7 kilograme, iar bateria poate să țină și 7 ore.

Contra achiziției acestui model ar fi faptul că nu are sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalați Windows 10 sau 11 de pe un stick USB.
Un alt dezavantaj ar fi că placa video nu e una cu memorie dedicată, ci una care e integrată în procesor.

Per ansamblu, recomand acest model celora interesați de un aparat modern care se comportă fără reproș atunci când vine vorba despre sarcini multimedia (vizionat filme HD, FHD și navigat pe Internet).
Probabil că acest mode va fi apreciat și de segmentul business deoarece are o portabilitate foarte bună, lucru pe care l-am notat și mai sus.

Te-ar mai putea interesa