HP 15s-fq2012nq, laptop cu i5 şi Iris Xe

HP 15s-fq2012nq e un laptop modern cu procesor i5 quad core, 16GB memorie RAM şi stocare pe SSD de 512GB. Din specificaţiile sumare menţionate anterior vă daţi seama că e vorba despre un laptop office spre multimedia care poate fi utilizat acasă ori la birou.

Laptopul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv modern care arată bine şi are o portabilitate bună. Ar trebui să menţionez că are o greutate de de circa 1,7kg şi o baterie care poate să ţină şi 7 ore.
Din poza de alături puteţi vedea că laptopul e unul de culoare neagră şi cu un design minimal.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-fq2012nq este echipat cu un procesor i5-1135G7 cu 4 nuclee care scoate 9548 puncte la cpubenchmark. E un model nou de procesor cu arhitectură Tiger Lake şi tehnologie de 10 nanometri.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, panel IPS şi strat anti-orbire. E un ecran de calitate util la filme şi jocuri nu prea complexe.
Memoria RAM a sistemului e de 16 giga, iar stocarea e de tip SSD (capacitate de 512 GB). În felul acesta avem suficientă memorie pentru ca sarcinile să ruleze fluent.
Nu vine cu unitate optică, dar în schimb are o multitudine de opţiuni pe partea de conectivitate. Are porturi precum 3 porturi USB (unul din acestea e tip C), HDMI, cititor de carduri, wireless ac şi bluetooth 5.
Ca minusuri aş menţiona lipsa sistemului de operare şi că nu are placă video dedicată. În schimb are cip grafic Iris Xe de la Intel care e o palcă video integrată.
Per ansamblu acest model se adresează persoanelor care vor un laptop pentru acasă ori la birou. Numele HP e cunoscut ca fiind unul serios cu produse de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa