HP 15s-fq1096nq, laptop cu i7-1065G7 şi SSD

HP 15s-fq1096nq e un notebook PC din categoria multimedia datorită caracteristicilor tehnice. Vine cu procesor i7 quad core, 8GB RAM şi SSD de 512.
Fiind un laptop modern are o portabilitate bună datorită faptului că are o greutate de 1,7kg şi o baterie care poate să ţină şi 10 ore.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care e sigur şi performant. Pe partea de siguranţă vine cu cititor de amprentă aşa încât doar dvs să aveţi acces la datele dvs.
Din imagine puteţi vedea că e vorba despre un laptop de culoare argintie (producătorul menţionează natural silver).

HP 15s fq1035nq

Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-fq1096nq vine cu un ecran a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli în condiţiile în care are o diagonală de 15,6 inci.
Procesorul i7-1065G7 e unul destul de avansat deoarece scoate 9003 puncte la benchmark. Acest lucru se datorează faptului că vine cu 4 nuclee şi arhitectură Ice Lake.
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocare vine cu un SSD a cărui capacitate e de 512 giga. În opinia mea e suficient acest Solid State Drive, dar dacă vreţi mai mult atunci puteţi opta pentru cloud storage ori un hard extern.
Precum alte laptopuri moderne nici acesta nu are unitate optică, dar în schimb are multe porturi şi opţiuni de conectivitate. Cele mai importante ar fi bluetooth, card reader, 3 porturi USB HDMI şi wireless ac.
Nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Per ansamblu acest model e unul avansat tehnologic şi care oferă o portabilitate suficient de bună aşa încât să poată fi considerat ultrabook. Pe partea de portabilitate ar fi trebuit să adaug faptul că are Fast Charge care presupune o încărcare la 50 procente în 45 minute.

Te-ar mai putea interesa