HP 15s-fq1095nq, laptop cu i7-1065G7 şi SSD de 512GB

HP 15s-fq1095nq e un laptop modern care se adresează persoanelor interesate de ceva puternic pentru sarcini office şi multimedia.
Procesorul i7-1065G7 e unul quad core suficient de puternic pentru a face faţă oricărei sarcini deoarece scoate 9005 puncte la cpubenchmark.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model avansat tehnologic care vine cu o portabilitate foarte bună. Greutatea e de 1,7 kg, iar bateria ţine undeva la 10 ore.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-fq1095nq e unul modern care se remarcă prin mai multe lucruri precum performanţa, portabilitatea şi memoria suficientă.
Memoria RAM e una de 8 giga, iar pentru stocare se foloseşte de de un Solid State Drive cu capacitate de 512 giga.
Nu are placă video cu memorie video dedicată (precum acest model), dar vine cu cipul grafic Intel Iris care e destul de bun.
Chiar dacă nu are unitate optică, instalarea sistemului de operare se poate face de pe un stick USB 3.0. Laptopul stă bine pe partea de porturi deoarece are 3 USB, HDMI şi card reader. Se poate conecta şi un mouse bluetooth deoarece acest model are şi bluetooth.
Portabilitatea e de ultrabook, iar pentru ca bateria să se încarce mai rapid are şi Fast Charge. În acest sens bateria se încarcă la 50 procente în 45 minute.
Despre ecran trebuie spus că e unul ok prin faptul că are o diagonală de 15,6 inci, rezoluţie FHD şi strat anti orbire. De obicei panelul al astfel de laptopuri e SVA.
Memoria RAM e una suficientă de 8GB şi va face ca laptopul să ruleze fluent toate sarcinile.

Per ansamblu acest model e unul avansat tehnologic adresat celora interesaţi de o soluţie în care să se poată baza. În opinia mea acest model o să fie foarte bun şi peste 5-6 ani în sensul că va fi utilizabil.
Pentru a-l putea folosi la capacitate maximă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Te-ar mai putea interesa