HP 15s-fq1091nq, laptop office performant

Laptopul HP 15s-fq1091nq din imagine are un hardware diferit, alte laptopuri office nu oferă un procesor Intel Core i7 atât de nou (pe 10 nm). Culoarea poate fi un motiv în plus să-l alegeți și laptopurile negre nu mai sunt atât de populare. Cele mai multe laptopuri sunt de culoarea gri sau argintiu, deoarece gusturile utilizatorilor s-au schimbat. Combinația de culori albastru cu negru scoate în evidență mai bine tastatura și ecranul, iar seara târziu puteți folosi o lampă de birou pentru ca tastatura să fie mai vizibilă.

Nu e foarte accesibil și sunt destul de multe alternative în acest preț, chiar și de gaming. Nu ar avea sens să alegeți un laptop pentru jocuri dacă nu vă jucați, pentru că veți sacrifica din autonomie pentru că acel laptop are un hardware cu consum mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E dotat cu un display standard și nu vedem nimic special la el. Memoria e una de 2666 MHz care e de ajuns, iar SSD-ul nu e nici mare, dar nici mic, Poate că nu obișnuiți să stocați mult dar laptopul poate fi upgradat ușor cu mai mult spațiu (un alt SSD).

Păreri pro și contra

Atât procesoarele Intel cât și cele AMD sunt foarte bune, voi decideți care vă convine mai mult ca preț sau poate că vă doriți o anumită serie de laptopuri sau un anumit model. Din păcate, producătorii nu oferă alternative cu procesoare AMD, ci numai anumite serii oferă acel hardware. Vedem o autonomie mai mare decât la alte laptopuri (multimedia sau gaming), deoarece consumul de energie diferă și nu e prezentă o placă video dedicată. Nu trebuie să neglijăm faptul că e prezentă o baterie de 41Wh care e foarte bună și se încarcă destul de rapid. Un minus ar fi lipsa tastaturii iluminate care putea fi activată ori de câte ori aveți nevoie.

HP 15s-fq1091nq a fost conceput pentru acei utilizatori care au nevoie de portabilitate, deoarece laptopul cântărește doar 1.69 kg și dimensiunile sunt similare cu cele ale unui laptop de 14 inci mai vechi (care nu avea margini subțiri la ecran).

Te-ar mai putea interesa