HP 15s-fq1043nq, laptop albastru elegant cu Core i3 Ice Lake

Laptopul din imagine numit HP 15s-fq1043nq are un design diferit de restul și se datorează culorii speciale – Indigo Blue. Cele mai multe laptopuri disponibile sunt pe gri sau negru, iar gusturile nu se discută. Lăsând la o parte designul, vedem la interior noul procesor Intel numit Core i3-1005G1 care face parte din generația a 10-a. Bineînțeles, acesta reprezintă o soluție office și e de ajuns pentru taskuri zilnice și nu pentru gaming.

Tastatura e destul de bine evidențiată fiind pe altă culoare, la fel ca și rama ecranului. Acesta e perfect pentru scoală și facultate, aveți suficient spațiu, multitasking bun și portabilitate superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele unui laptop sunt foarte importante, iar cele mai bune soluții sunt cele cu Intel Core i3 și Core i5. Nu ar trebuie să neglijăm nici variantele care au procesoare AMD, deoarece au prețuri atractive și performanțe impresionante. Depinde, poate că sunteți fan Intel și nu ați vrea să schimbați brandul preferat.

Restul hardware-ului e același, adică avem 8GB RAM și un spațiu de 256GB. Nu e atât de mult spațiu pentru că avem un SSD care e rapid și aplicațiile vor porni aproape instant. Nu merită să optați pentru laptopuri cu hard disc deoarece sunt mai lente și spațiul suplimentar nu vă este de folos. Pentru laptopurile cu spațiu de stocare nu foarte mare se pot folosi hard discuri ori SSD-uri externe care pot fi conectate și cu alte gadgeturi din locuință.

Păreri pro și contra

Laptopul oferă o autonomie satisfăcătoare dacă nu rulați conținut video sau nu solicitați mult procesorul. Arată bine indiferent de culoare și greutatea de numai 1.69 kg e un plus pentru cei care călătoresc mult și nu numai. L acesta se pot conecta suficient de multe periferice datorită conectivității dar puteți alege și cele wireless deoarece are tehnologie bluetooth sau conectați adaptoarele la porturile sale.

HP 15s-fq1043nq oferă o imagine de calitate pentru că rezoluția a crescut, iar detaliile sunt mai vizibile. Din păcate laptopul din imagine nu are mufă RJ 45 deci trebuie să vă conectați doar wireless la internet, adică semnalul trebuie să fie bun de la router.

Te-ar mai putea interesa