HP 15s-fq1035nq, model cu i7-1065G7 şi memorie de 16GB

HP 15s-fq1035nq e un laptop avansat tehnologic care face parte din categoria multimedia deoarece cipul grafic e unul integrat (Intel Iris Plus).
Portabilitatea e una foarte bună deoarece are o greutate de 1,7kg, iar din această cază poate fi şi o alternativă foarte bună la un ultrabook.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pe aceşti bani primim un notebook PC pe care datele noastre sunt în siguranţă datorită cititorului de amprentă.


Păreri pro şi contra

Acest laptop HP 15s-fq1035nq e unul cu o greutate de circa 1,7kg, iar bateria ţine undeva la 10 ore. Aceste două lucruri fac ca portabilitatea să fie extraordinar de bună. Pe partea de portabilitate trebuie spus că are HP Fast Charge ce presupune o încărcare la 50 procente în 45 minute.
Pe partea de porturi vine cu 3 porturi USB, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli, panel IPS şi strat anti-orbire (anti-glare).
Memoria RAM e de 16GB şi în opinia mea e prea mult, 8GB fiind suficienţi.
Stocarea se realizează pe un SSD de 512GB, iar în felul acesta avem acces rapid la informaţie şi spaţiu suficient.
Din păcate nu vine cu sistem de operare preinstalat şi din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB 3.0. Driverele se vor instala automat la prima conectare le Internet.
Procesorul i7-1065G7 e unul foarte bun şi în opinia mea procesorul e piasa de rezistenţă dintr-un dispozitiv modern, motiv pentru care ar fi bine să alegeţi ce e mai puternic.
Dpdv vizual arată bine deoarece are o culoare plăcută şi deschisă numită natural silver. E o culoare alternativă pentru cei intereaţi de laptopuri pe alb.

O alternativă care v-aş recomanda-o ar fi aceasta. Ar trebui să alegeţi această alternativă doar dacă vreţi neaparat ceva cu placă video dedicată întrucât are GeForce MX330.

Te-ar mai putea interesa