HP 15s-fq1033nq, laptop cu i7-1065G7 şi SSD

HP 15s-fq1033nq e un notebook PC din categoria multimedia-business care se adresează celora interesaţi de un laptop performant pentru acasă. Poate fi utilizat la sarcini precum filme FHD (ecranul fiind unul Full HD cu panel IPS), navigat pe net şi jocuri nu prea complexe.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care poate fi utilizat la navigare pe net, editări documente şi vizionat filme orice calitate.
Din imagine puteţi vedea culoarea sa argintiu deschis (natural silver) care face ca laptopul să fie unul cu aspect unic faţă de multitudinea de laptopuri negre.

HP 15s fq1035nq

Păreri pro şi contra

Modelul HP 15s-fq1033nq e unul cu ecran de 15 inci cu strat anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa acestuia.
Memoria e una mai mult decât suficientă deoarece are 8GB RAM şi stocare pe SSD de 256GB. Dacă aveţi nevoie de mai mult spaţiu de stocare atunci puteţi folosi cloud storage sau un hard extern.
Nu are unitate optică, dar are o multitudine de porturi precum 3 USB, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth.
Portabilitatea acestui aparat e una foarte bună prin faptul că are o greutate redusă de 1,7kg şi o baterie care poate să ţină şi 10 ore.
Segmentul business va aprecia laptopul de faţă deoarece are cititor de amprente aşa încât datele ă fie în siguranţă.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Driverele se vor instala automat la prima conectare la Internet. Dacă vreţi vreun driver anume atunci îl găsiţi pe site-ul producătorului (HP)

Per ansamblu acest laptop o să fie unul suficient dacă vreţi ceva fiabil şi performant. Procesorul i7-1065G7 va oferi toată puterea de care aveţi nevoie, iar greutatea redusă va oferi portabilitatea necesară în deplasări.

Te-ar mai putea interesa