HP 15s-fq1026nq, laptop pentru multitasking

Laptopurile pot fi de diferite dimensiuni datorită ecranului care poate fi chiar și de 17.3 inci, însă cel mai popular e cel de 15.6 inci cum e și la modelul din imagine. E vorba de HP 15s-fq1026nq care are un ecran generos pentru o construcție atât de redusă, iar marginile mici creează impresia că e vorba de un laptop mai mic (14 inci). Acesta e perfect pentru multitasking deoarece are multă memorie RAM, adică are o capacitate de 16GB la 2666MHz.

Din lateral se vede foarte bine cât e de subțire și unitatea optică a fost eliminată, iar porturile sunt poziționate bine. Puteți alege periferice cu sau fără fir, în funcție de preferințele voastre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul laptopului e unul actualizat, adică avem cel mai nou procesor Intel și un SSD de 512GB. Acest SSD nu e unul SATA ci unul de tip M.2, iar la multe laptopuri e posibilă upgradarea cu un SSD SATA. Hard discul e depășit chiar dacă e cea mai accesibilă soluție pentru stocarea datelor. De multe ori ne dorim ca gadgeturile să se miște mai rapid și datele să se copieze aproape instant.

Păreri pro și contra

Laptopul are pe lateral porturi precum: HDMI, USB tip C, porturi combo pentru sistem audio/microfon și un cititor de carduri. Cele mai multe se află în partea din spate pentru a fi deranja. La interior e prezent un sistem audio bun dacă nu vreți să ascultați muzică cu bass și poate că îl folosiți într-o cameră mică. Ecranul SVA oferă specificații foarte bune similare cu cele ale unui IPS. Aceste dotări le vede mla destul de multe laptopuri pentru că sunt cele standard, iar dotări precum tastatură iluminată și cititor de amprentă, sunt dotări speciale.

HP 15s-fq1026nq oferă o autonomie bună în modul economic și scade dacă alegeți să măriți luminozitatea la ecran, să vă conectați wireless la internet sau poate rula mult conținut video. Deci durata de funcționare a unui laptop depinde foarte mult de stilul de lucru, însă când vă aflați la birou puteți folosi încărcătorul laptopului.

Te-ar mai putea interesa