HP 15s-fq1015nq, laptop cu procesor i7-1065G7 şi SSD de 512 giga

HP 15s-fq1015nq e un laptop modern cu procesor i7 quad core şi 8GB memorie RAM. Aceste caracteristici îl fac un excelent laptop office, mai ales că cipul grafic e unul integrat de tipul Intel Iris Plus.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop care ar putea fi considerat ultrabook deoarece are o greutate redusă de 1,6kg şi o baterie care poate să ţină undeva la 10 ore.
Din poza de alături se poate vedea că e de culoare negră, iar dacă vreţi ceva pe altă culoare atunci acest model ar fi recomandarea mea.


Păreri pro şi contra

Laptopul e unul cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul de tipul SVA. Pentru ca lumina să nu se reflecte are finisaj anti-glare (anti-orbire).
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD de 512GB.
Din păcate nu are unitate optică, dar în schimb are o sumedenie de posibilităţi pe partea de conectivitate şi porturi. În acest sens enumăr: 3 porturi USB, HDMI, card reader, wireless ax şi bluetooth 5.
Nu vine cu Windows, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Driverele vor fi instalate automat la prima conectare la Internet.
Procesorul i7-1065G7 e unul foarte capabil întrucât scoate 9025 puncte la benchmark. trebuie spus despre procesor în general că e cea mai importantă componentă dintr-un dispozitiv modern şi cu cât acesta e mai performant cu atât o să vă terminaţi sarcinile mai repede.
Bateria nu doar ţine mult, ci are fast Charge aşa încât să se încarce la 50 procente în 45 minute.

Per ansamblu acest mode le unul perfect pentru persoanele interesate de ceva funcţional şi care să nu coste prea mult. În general laptopurile celora de la HP sunt perfecte pentru mediul de afaceri şi din această cauză eu zic că sunt bune şi pentru acasă… unde cerinţele poate că nu sunt aşa de mari.

Te-ar mai putea interesa