HP 15s-fq1007nq, laptop cu i7-1065G7 şi Iris Plus

Laptopul HP 15s-fq1007nq poate fi clasat precum un laptop din categoria multimedia deoarece are un procesor i7 puternic şi cip grafic Intel Iris Plus. Poate fi utilizat la sarcini precum vizionat filme, editat documente sau jocuri nu prea complexe.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop modern cu multă tehnologie utilă care oferă performanţă şi portabilitate.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-fq1007nq e unul cu procesor i7-1065G7 care are 4 nuclee şi e capabil în a scoate 9103 puncte la cpubenchmark.
Stocarea se realizează pe un SSD de 256, dar există şi un model cu 512GB.
Nu are unitate optică, dar are 3 porturi USB, wireless ac, card reader şi HDMI. Sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB, iar recomandarea mea e să instalaţi Windows 10.
Portabilitatea acestui model e una foarte bună deoarece are o greutate redusă de 1,7kg şi o baterie care ţine până la 10 ore.
Are cameră web, iar din această cauză o să puteţi vorbi pe Skype ori alte programe similare.
Ecranul e unul de 15,6 inci aşa încât să fie numai bun pentru filme şi alt conţinut multimedia. Rezoluţia ecranului e de 1920×1080 pixeli, iar finisajul e unul anti glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa. Pentru ca imaginea să fie şi mai clară are ecran cu panel SVA. Acest tip de panel oferă unghiuri foarte bune de vizualizare.
Memoria RAM instalată e de 8GB şi în opinia mea e o capacitate mai mult decât suficientă.

Modelul acesta e un excelent pe post de desktop replacement, iar autonomia ridicată a bateriei e cireaşa de pe tort. Pentru ca să nu staţi mult până se încarcă are şi Fast Charge. Aceasta e o caracteristică care presupune că în 45 minute bateria se încarcă până la 50 procente.
Ar mai fi de adăugat că ecranul pare mai mare deoarece e unul cu micro-margini. Acesta e un mare plus pe partea de design.

Te-ar mai putea interesa