HP Rebak 21C1 15s-eq2032nq, laptop de 15 inci cu Windows

HP Rebak 21C1 15s-eq2032nq e o variantă mai economică la modelul 15s-eq2053nq deoarece are un preț mai mic cu câteva sute de lei. Asta deoarece are procesor Ryzen 3, iar restul caracteristicilor tehnice sunt similare cu cele de pe modelul mai scump.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop excelent la sarcini office. De asemenea, acest model va putea fi utilizat și de segmentul business deoarece are Windows preinstalat. Și nu e vorba despre orice Windows, ci versiunea 11.

HP 15s eq2035nq

Păreri pro și contra

Laptopul vine cu multe lucruri utile, dar aș dori să le subliniez pe cela mai importante în rândurile care urmează.

  1. Procesorul Ryzen 3 model 5300U este unul performant capabil în a scoate 9981 la cpubenchmark. E vorba despre unul cu 4 nuclee lansat la jumătatea anului 2021.
  2. Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD și strat anti-glare. Din păcate nu se precizează ce ecran este, adică ce tip de panou are. Mai mult ca sigur că este unul VA sau IPS. Ambele sunt foarte bune.
  3. Pe partea de conectivitate acest model are 3 porturi USB, HDMI și wireless ac.
  4. Pentru a putea fi utilizat de la prima clipă, acest model are preinstalat Windows 11 în varianta Home.
  5. Portabilitatea este una foarte bună dacă e să ținem cont de faptul că bateria poate să țină maxim 9 ore și greutatea e de circa 1,7 kilograme.

Sunt și unele dezavantaje, printre acestea trebuind să menționez faptul că nu are placă video integrată și că nu are mai mulți RAMi. Memoria RAM instalată este de 8 giga și e suficientă, dar nu ar fi stricat mai mult (16 giga).

De final trebuie să scriu despre acest model că este unul mai mult decât suficient pentru persoanele interesate de un laptop pentru acasă ori lucru light (adică editat documente, navigat pe Internet etc).

Te-ar mai putea interesa