HP 15s-eq2003nq, păreri laptop cu Ryzen 5

HP 15s-eq2003nq e un laptop pentru acasă (sarcini office și multimedia) deoarece este echipat cu componente specifice. Pentru a putea fi utilizat de la prima clipă acest model are preinstalat Windows 11. Cred că ar trebuie să precizez încă de la început că aparatul vine de la un producător din Statele Unite. Acest lucru ne arată că avem parte de un produs de calitate.

E echipat cu componente foarte performante precum procesor Ryzen 5 six core, 16 giga RAM și stocare pe SSD. Portabilitatea acestui laptop trebuie luată în considerare deoarece e vorba despre o greutate de aproximativ 1,7 kilograme și o bateria cere poate să țină maxim 9 ore.

  • Procesor performant
  • 16 giga RAM
  • Windows 11 preinstalat
  • Greutate 1,7 kg

Acest notebook PC vine cu niște componente foarte performante, iar aici mă refer în special la procesor. Acesta e un Ryzen 5 555U cu șase nuclee și capabil în a scoate 13.195 puncte pe cpubenchmark.
Un alt avantaj major al acestui model ar fi memorie RAM care e de 16 giga. Am observa că noul standard al zilelor noastre e 16. În opinia mea, cu mai puțin de 16 o să ai doar bătăi de cap.
Ergonomia laptopului e un alt lucru care trebuie luat în considerare. La acest capitol are tastatură iluminată, greutate redusă și ecran cu panou IPS.
Probabil că unul dintre cele mai mari avantaje e că vine cu sistem de operare preinstalat. Iar, din această cauză va putea fi utilizat la sarcinile pe care doriți să le faceți.

Ca aspecte negative trebuie să țineți cont că nu are placă video cu memorie dedicată. Are un cip grafic Radeon integrat în procesor.

De final pot scrie că acest model HP 15s-eq2003nq se va dovedi perfect pentru acasă în cazul în care aveți nevoie de un desktop replacement. Mai exact, se va descurca formidabil în jocuri simple, editări documente, pentru vizionarea de filme și editare de poze.

Te-ar mai putea interesa