HP 15s-eq1035nq, laptop office performant

Laptopul office din imagine este modelul HP 15s-eq1035nq care are la interior următoarele componente: procesor Ryzen 7, memorie RAM de 16GB și SSD de 512GB. Se adresează celor care vor un laptop performant deoarece nu folosesc altul sau un desktop. Acel procesor AMD este mult mai performant decât un Core i5, adică îl putem compara cu un Core i7. Bineînțeles, nu vorbim de o serie de procesoare pentru gaming, de aceea scorul de performanță este ceva mai mic.

Laptopurile pot arăta la fel, însă la interior pot fi diferențe destul de mari. Acest brand oferă numeroase soluții fiabile și competitive care vă pot fi pe plac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa office este una destul de interesantă și am enumerat sus cele mai importante componente. Placa video este integrată și este de ajuns pentru numeroase aplicații, dar și pentru a reda conținut video (clipuri video și filme). Spațiul de stocare este generos și de ajuns că doar nu veți ține muzică pe SSD, iar toate aplicațiile vor porni pentru că vorbim de un model de tip M.2.

Camera WEB poate fi utilă uneori și este de tip HD, pentru o claritate mai bună. Vă puteți conecta la internet doar fără fir deoarece îi lipsește portul LAN, însă sunt adaptoare dacă vă doriți acel port pentru a conecta cablul de rețea. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un router wireless, dar furnizorii de internet oferă un astfel de periferic.

Păreri pro și contra

Noile laptopuri de gaming au greutate mai redusă și dimensiunile sunt puțin mai mici deoarece rama ecranului a devenit subțire. Porturile USB 3.1 standard și cel de tip C nu lipsesc nici de pe acest laptop, astfel că puteți conecta orice periferic.

HP 15s-eq1035nq face parte dintr-o serie puțin mai avansată decât restul, însă tot nu se compară cu modelele de top care au mai multe dotări speciale și poate chiar o carcasă metalică. La un așa preț nu ne putem aștepta să ofere Windows 10 preinstalat, însă o licență electronică costă puțin și instalarea durează foarte puțin datorită porturilor USB rapide.

Te-ar mai putea interesa