HP 15s-eq0081nq, laptop cu procesor Ryzen 7

Laptopul albastru HP 15s-eq0081nq are un hardware modern care chiar impresionează și prețul e mai mult decât atractiv. Vedem un AMD Ryzen 7 3700U care este echivalentul unui Core i7 și are tehnologie de fabricație pe 12 nm. Ținând cont că face parte dintr-o serie office, nu veți avea nevoie de performanțe atât de mari și poate că spațiul de stocare putea fi mai mare. Designul nu diferă mult de cel al altor serii dar îmi place mult culoarea sa – albastru.

Mă gândesc că-l doriți pentru acel hardware și poate că nici nu mai sunteți fan Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele actualului laptop sunt satisfăcătoare pentru acest buget, iar unele pot fi upgradate dacă anumite aplicații cer mai multă memorie RAM și poate că nu vă este de ajuns cei 256 de GB. Procesoarele AMD au plăci video integrate foarte bune iar unii utilizatori le-ar putea folosi pentru gaming, dar nu mă refer la jocuri cu cerințe mari, ci mai degrabă la cele care au cerințe reduse. Pentru a fi transportat mai ușor, puteți alege o husă compatibilă și un mouse fără fir (cum sunt cele recomandate).

Păreri pro și contra

Autonomia laptopului este destul e mare pentru că acele componente au un consum redus, dar depinde și de setările alese. Dotările sunt excelente că doar discutăm de o generație nouă și nu aveți nevoie de mai mult. Puteți renunța la vechiul laptop sau PC, pentru că acum aveți un gadget foarte bun. E prezent și portul USB tip C pentru ca voi să puteți conecta un stick de memorie de ultimă generație, dar și cele USB de tip 3.1. Pentru a viziona filme alături de cineva, puteți conecta televizorul la HDMI-ul laptopului, astfel televizor devine monitor și detaliile sunt mai vizibile.

HP 15s-eq0081nq arată foarte bine și se adresează celor care nu vor un model negru sau argintiu, acestea fiind cele mai des întâlnite de pe piață. Actualul SSD nu oferă foarte mult spațiu și se poate extinde cu un alt SSD sau optați pentru un mediu de stocare extern.

Te-ar mai putea interesa