HP 15s-eq0055nq, laptop cu procesor AMD Ryzen

Laptopul din imaginea de jos are la interior noua generație de procesoare AMD – Ryezn 7 cu 4 nuclee. E vorba de HP 15s-eq0055nq care e mai performant decât un model cu Intel Core i5 din a 10-a generație și la care se maia adaugă și placa video Vega 10. Aveți suficientă memorie RAM pentru aceasta dacă vreți să o folosiți pentru a reda conținut video ori 3D. Spun asta pentru că e vorba de un model integrat și de unul cu memorie dedicată.

Poate că vi se pare cam scump, însă vi se oferă și niște dotări foarte bune și un design premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele AMD sunt o opțiune foarte bună poate chiar mai bună decât ce oferă Intel. Au trecut vremurile în care Intel a dominat piața și nu mă refer doar la platformele mobile (laptopuri). Dacă bugetul vostru e mai mic și vă doriți un laptop similar, optați pentru unul cu 8GB RAM și Ryzen 3. Varianta de sus e cea mai accesibilă soluție cu Ryzen 7 de pe piață, deci veți avea un laptop de ultimă generație.

Păreri pro și contra

Dimensiunile laptopurilor au scăzut și se vede că avem o ramă foarte subțire la ecran. Hard discul clasic a fost înlocuit cu un SSD rapid și generos, mulți producători au ales SSD-urile de tip M.2 (PCI Express). Are dotări foarte bune și nu e de mirare pentru că e vorba de o serie foarte bună. Astfel, nu sunt necesare prea multe periferice, iar conectivitatea e foarte bună. Ecranul de 15 inci oferă un panou foarte bun, adică avem unghiuri de vizibilitate maxime și culori plăcute. Autonomia laptopurilor office e generoasă și chiar e de ajuns pentru ce va fi folosit.

HP 15s-eq0055nq poate fi foarte util chiar și pentru cei care nu mai dețin un PC deoarece are un hardware nou și eficient, iar portabilitatea e un plus pentru cei care se află în mișcare. Puteți lucra oriunde sau chiar să ieșiți afară cu el, pe când cu PC-ul trebuie să lucrați într-un singur loc (sunteți dependenți de priză).

Te-ar mai putea interesa