HP 15s-eq0054nq, laptop cu Ryzen 5 şi Vega 8

HP 15s-eq0054nq e un laptop de culoare silver cu caracteristici de laptop multimedia. Mai exact are procesor Ryzen 5 quad core cu cip grafic Vega 8. Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel IPS.

Modelul acesta e unul la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop performant cu portabilitate bună (greutate de 1,7kg şi baterie care ţine până la 10 ore).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15s-eq0054nq e unul cu ecran de 15,6 inci care are rezoluţie de 1920×1080 pixeli. Ecranul e unul cu tehnologii WLED şi IPS aşa încât imaginea să fie cât mai clară.
Memoria RAM e de 16 giga, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD cu capacitate de 512.
Procesorul care echipează laptopul e unul dintr-o generaţie nouă. E vorba despre Ryzen 5 3500U cu patru nuclee, iar performanţele sunt similare unui i5 sau i7. Scoate 7209 puncte la cpubenchmark.
Stă bine pe partea de porturi deoarece discutăm despre 3 USB-uri, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth.
Pentru ergonomie acest model are tastatură iluminată, iar ecranul are finisaj anti-glare. Un astfel de finisaj ajută ca lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa.
Pentru o încărcare rapidă acest model e echipat cu HP Fast Charge. Această tehnologie presupune că în 45 minute se încarcă până la 50 procente.
Nu vine cu sistem de operare şi de aceea vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB 3.0.
Nu este echipat cu unitate optică, dar în schimb are porturi USB în cazul în care doriţi conectarea unei unităţi optice externe ori instalarea sistemului de pe un stick.
Din păcate nu are placă video cu memorie dedicată, iar din această cauză vă recomand un alt model dacă vă interesează ceva cu grafică mai puternică.

Acest laptop premium e pentru persoanele care vor ceva modern, aspectiv şi funcţional.
Fiind de un produs de la HP o să beneficiem şi de o fiabilitate ridicată. Acest lucru va face ca laptopul să fie potrivit şi sectorului business.

Te-ar mai putea interesa