HP 15s-eq0048nq, laptop cu Ryzen 7 Quad Core

Laptopul HP 15s-eq0048nq are un design plăcut cu argintiu și rama de culoare neagră e ceva mai subțire, astfel laptopul scade în dimensiuni. Componentele influențează cel mai mult prețul dar nu trebuie uitate nici dotările standard serie sau cele speciale. Arată ca un laptop premium și se mișcă ca unul deoarece are cel mai nou procesor AMD pentru platforme mobile, dar și un SSD de tip M.2. Acest format a devenit standard pe noile plăci de bază și laptopurile vin echipat cu noul SSD. Totuși, capacitatea nu e atât de mare ca și cazul laptopuri cu hard disc.

Prețul e mai atractiv la modelele cu Free DOS deoarece nu se plătește licență cum e în cazul lui Windows 10. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e un Ryzen 7 3700U care are o frecvență de 2.3 GHz și cu Turbo Boost poate ajunge la 4 GHz, astfel că nu vă puteți plânge de performanțe ori de autonomie. Componentele pentru laptopuri sunt gândite diferit și nu veți vedea componente de PC-uri care să fie compatibile. Totuși, excepția o reprezintă SSD-urile, iar pe acesta vedem unul de tip M.2 cu capacitate de 512GB.

Cele mai multe laptopuri vin cu configurații care nu mai trebuiesc upgradate, deoarece oferă suficient spațiu și o memorie satisfăcătoare pentru multitasking.

Păreri pro și contra

Sunt numeroase laptopurile acestui brand și destul de apreciat de consumatori deoarece reprezintă o soluție bună de buget. Varianta de sus are un raport preț/performanță foarte bun, dar și designul e unul atractiv. Veți observa că placa video integrată se descurcă bine chiar și când vine vorba de conținut 1080p, însă nu prea aș recomanda-o pentru gaming. Laptopul acesta e perfect pentru a fi folosit în locul unui desktop și se poate conecta un televizor la el, adică poate deveni oricând un media player portabil. Chiar și așa, are un ecran foarte bun cu un panou de tip SVA care oferă o imagine foarte bună și clară indiferent de unghiul de vizionare.

HP 15s-eq0048nq oferă o autonomie generoasă în modul economic și dacă îl conectați la priză, atunci nu trebuie să vă mai faceți griji că veți rămâne fără autonomie.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP 15s-eq0048nq, laptop cu Ryzen 7 Quad Core”

  1. Portul type c utilizându l cu acest hub usb pot beneficia de portul lan modelul fiind acesta :Hub USB Type-C HAMA Aluminium 135757, USB-A, Ethernet, argintiu

Comentariile sunt închise.