HP 15s-eq0046nq, laptop cu Ryzen 5 3500U, SSD şi Windows 10

Laptopul HP 15s-eq0046nq e unul modern util la sarcini multimedia pentru că are procesor Ryzen 5, cip grafic Vega 8 şi Windows 10. Aş putea spune că e oa alternativă foarte bună la acest Asus care are procesor Intel.
Portabilitatea e unul dintre atuurile acestui model întrucât vine cu o greutate de 1,74kg şi o baterie care poate să ţină şi 10 ore. La capitolul portabilitate trebuie spus că are HP Fast Charge care presupune o încărcare la 50 procente în 45 minute.


Păreri pro şi contra

Modelul HP 15s-eq0046nq are un ecran de 15 inci a cărui rezoluţie e 1920×1080 pixeli şi panelul e unul SVA pentru unghiuri de vizualizare ok.
Despre panoul SVA trebuie spus că e aproape la fel de calitativ precum IPS, dar vine la un cost mai mic.
Memoria RAM e una mai ult decât suficientă deoarece discutăm despre 16GB RAM, iar pentru stocare are un SSD de 512 giga.
Nu dispune de unitate optică, dar stă bine pe partea de conectivitate deoarece are 3 porturi USB, card reader, wireless ac şi bluetooth.
Sistemul de operare fiind preinstalat o să vedeţi că puteţi folosi laptopul din prima clipă fără a pierde timpul cu instalarea sa.
În opinia mea, cipul grafic Vega 8 e unul suficient pentru sarcini de bază şi chiar jocuri mai simple precum Dota sau Lol.

Acest notebook PC se adresează celora care vor ceva portabil, accesibil ca preţ şi durabil (în sensul că va fi actual şi peste 3-4 ani).
Brandul HP e unul preferat de segmentul business, iar din această cauză alegând un laptop precum acesta pentru acasă o să alegeţi ceva care o să vă ţină mult şi bine.
Ai alege un laptop cu tehnologie MAD dacă te interesează un procesor pe arhitectură modernă care să fie cu câţiva paşi înaintea Intel. iar, cipul Radeon e unul a nivelul unui GeForce mai de bază (chiar dacă are memorie dedicată).

Te-ar mai putea interesa