HP 15s-eq0039nq, laptop office cu procesor AMD

Laptopurile cu procesoare AMD sunt puține și sunt opțiuni foarte bune datorită noii generații de procesoare pe 12 nm. Nu mai sunt alternative la cele cu procesoarele Intel, ci chiar merită alese. HP 15s-eq0039nq oferă un scor de performanță excelent cu noul Ryzen 5 3500U care e perfect pentru aplicații și navigare. Nu trebuie să neglijăm nici restul componentelor, adică vorbim de memorie RAM de 8GB și un SSD M.2 destul de rapid. Hard discurile au fost înlăturate pentru a face loc pentru aceste noi tipuri de SSD-uri, care se montează ușor.

Nu l-aș recomanda celor pasionați de jocuri deoarece placa video integrată nu are memorie dedicată, însă poate rula jocuri mai vechi sau cu cerințe hardware mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului e una office, astfel că vă veți bucura de o autonomie satisfăcător de mare. Bineînțeles, aceasta poate fi influențată de stilul de lucru al utilizatorului și setările făcute. Îl puteți ține în priză tot timpul dacă nu vreți să-l încărcați tot la 1-2 zile, că doar vreți să înlocuiască vechiul PC sau laptop care e depășit.

Trebuie să menționez că nu e atât de scump, pentru că are Free DOS și voi trebuie să puneți Windows 10 licențiat de pe un stick USB. Instalare durează foarte puțin deoarece porturile sunt rapide, dar și SSD-ul ajută mult la transferarea datelor.

Păreri pro și contra

Laptopurile sunt ceva mai ușoare și își mențin ecranul de 15.6 inci care este clasic, adică are imagine FullHD și panou LCD. Are un spațiu de stocare mare pentru numeroasele fișiere iar dacă aveți fișiere confidențiale, puteți utiliza un hard extern sau tot un SSD. Îmi place noul design al laptopurilor, adică au o ramă subțire la ecran și dimensiunile sunt puțin reduse. Acum puteți acve un ultraportabil și la un preț ceva mai mic, dar nu sunt aceleași materiale (carcasă metalică).

HP 15s-eq0039nq arată destul de bine și poate fi comparat cu un laptop cu procesor Core i5. Vedem o conectivitate excelentă și chiar dacă nu are mufa LAN, se poate conecta un adaptor pentru portul USB 3.1.

Te-ar mai putea interesa