HP 15s-eq0003nq, laptop cu Ryzen 5 3500U

HP 15s-eq0003nq face parte din seria HP 15 şi se adresează persoanelor interesate de un laptop care să facă faţă sarcinilor office şi multimedia. Fiind dotat cu procesor AMD înseamnă că beneficiem de tehnologie la zi întrucât spre deosebire de procesoarele Intel acestea sunt realizate pe un proces de producţie mai modern.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu ecran de 15 inci şi cu rezoluţie 1080p. Ar mai trebui adăugat că ecranul e unul cu panel SVA care are unghiuri de vizualizare similar calitativ cu panelul IPS.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15 15s-eq0003nq e unul cu procesor Ryzen 5 care are 4 nuclee şi 8 thread-uri aşa încât e capabil să scoată 7167 puncte pe cpubenchmark. Performanţele sunt similare cu ale uni i5 cu diferenţa că are un cip grafic mai puternic numit Radeon vega 8.
Memoria RAM e de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD a cărui capacitate e de 256 giga.
Din păcate nu are unitate optică, dar acest lucru nu e o problemă din moment ce are 3 porturi USB, HDMI, card reader şi wireless ac.
Portabilitatea e una bună cu o greutate redusă de 1,7kg şi o baterie care ţine vreo 10 ore în anumite condiţii.
Laptopul nu vine su sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Sistem de operare precum Windows 7 nu vor rula pe acest laptop deoarece laptopul are drivere doar pentru cel mai nou Windows.

Per ansamblu acest model e unul bun dacă vă interesează un laptop de birou. Nu e un laptop de jocuri şi de aceea nu o să aveţi prea multe FPS-uri în jocuri solicitante, dar s-ar putea să nu aveţi nicio problemă în jocuri optimizate precum Lol sau Dota.
Dacă vreţi ceva pe care să vă puteţi juca fără probleme atunci vă recomand un Pavilion.

Te-ar mai putea interesa