HP 15-ra061nq, laptop cu Celeron și Windows 10

Notebook-ul HP 15-ra061nq e unul modern dotat cu procesor dual core, hard încăpător și sistem de operare preinstalat (e vorba despre Windows 10).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat modern cu procesor capabil (acest Celeron N3060 scoate 990 puncte la benchmark) și portabilitate decentă.
Din imaginea alăturată puteți vedea că acest model e unul complet negru cu un design caracteristic seriei HP 15.

Pro

Modelul HP 15-ra061nq este dotat cu un procesor Intel Celeron N3060 care nu doar că are două nuclee, dar include și cip grafic integrat.
Ecranul modelului de față e unul de 15,6 inci cu rezoluție HD, acest lucru contribuind la vizionarea filmelor HD fără pierderi de detalii. Mai mult, are strat anti-glare așa încât lumina să nu se reflecte. Panel-ul e unul SVA care e mai bun decât TN prin prisma unghiurilor de vizualizare.
Memoria RAM e suficientă, mai exact e vorba despre 4GB memorie RAM de tip DDR3L, adică memorie cu voltaj scăzut.
Pentru instalarea altui sistem de operare ori a programelor acest model e dotat cu unitate optică. Mai exact e o unitate DVD.
Pe partea de porturi acest model vine dotat cu HDMI, 3 porturi USB și altele. Netul va merge rapid deoarece are LAN 10/100/1000.

Contra

Nu ar fi fost rău dacă acest procesor ar fi fost unul quad core sau chiar cu mai multe nuclee. Acest lucru însemnând că ar fi avut performanțe superioare.

Concluzii

Acest model se adresează persoanelor interesate de un model de top pentru sarcini office sau business. Are integrat totul (inclusiv sistemul de operare) așa încât dvs. să vă puteți face treaba din primul moment în care-l scoateți din cutie.
Hewlett-Packard e un brand serios localizat în Statele Unite, iar produsele sale sunt unele de calitate deosebită. Fiabilitatea e una foarte bună, acest lucru fiind datorat celora spus mai sus, dar și faptului că vine cu o garanție de 2 ani extensibilă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa