HP 15-ra049nq, laptop cu ecran HD

Laptopul HP 15-ra049nq are una dintre cele mai populare configurații doar că unii poate ar prefera un Core i3. Bugetul e foarte mic pentru un așa model pentru că nu are Windows 10 preinstalat și performanțele sunt modeste. Acesta se descurcă bine în taskuri simple și veți observa un număr generos de porturi care pot fi de folos atunci când nu aveți un alt laptop sau desktop în apropiere. E evident că discutăm de o generație nouă pentru că dispune de tehnologie bluetooth și de port USB 3.1.

Din poza de jos se vede această nouă serie care arată la fel ca și precedenta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul acestui laptop e unul office adică are componente puțin mai ieftine pentru ca voi să vă puteți permite un laptop. Nu veți găsi un desktop în acest pentru că aveți nevoie și de un monitor pe măsură. Procesorul Intel Celeron N3060 e varianta Dual Core dar mie îmi place mai mult cea Quad Core, dar poate că nu vă interesează acest aspect.

Tabletele nu mai sunt atât de populare pentru că aveți nevoie de o mână pentru a o ține, pe când un laptop portabil poate fi folosit cam oriunde că doar are touchpad. Deci mouse-ul nu e obligatoriu dar depinde cât de mult lucrați pe el sau cât de mult vă place touchpadul. După achiziție mai e nevoie să puneți sistemul de operare și cred că va fi simplu că are unitate DVD, dar și portul USB 3.0 poate fi utilizat în acest sens.

Păreri pro și contra

Nu are cele mai avansate componente pe acesta, dar se poate lăuda cu o memorie RAM generoasă, un spațiu de stocare mare și un procesor cu consum redus. Autonomia e mare la acesta și depinde foarte mult de cât solicitată e configurația, dacă folosiți tehnologiile wireless sau cât setați luminozitatea ecranului.

HP 15-ra049nq e un gadget decent care poate fi folosit pentru navigare, aplicații sau chiar și alte taskuri simple. Poate că un mouse ar mări productivitatea și se poate opta pentru unul wireless.

Lasă un comentariu