HP 15-ra001nq, laptop de buget cu Windows 10

Laptopul HP 15-ra001nq e unul dintre cele mai accesibile soluții oferite de acest brand, dar putea fi chiar mai accesibil dacă nu ar fi avut Windows 10 preinstalat. Acesta e doar unul dintre multele modele oferite pentru cei cu un buget mic. Poate fi foarte util dacă vă interesează portabilitatea și nu vreți să lucrați într-un singur loc. Autonomia bateriei e de ajuns pentru navigare web și diferă de la un task la altul.

Designul e pe negru clasic, culoare numită Jet Black, și cosntrucția e una robustă că doar e vorba de HP, iar din lateral se vede foarte bine cât e de subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 15 ra049nq

Procesorul Celeron e satisfăcător pentru cei care nu folosesc aplicații profesionale sau nu vor să redea jocuri. Bineînțeles, singura placă grafică e cea din procesor și poate rula conținut video HD fără probleme. Consider că memoria RAM actuală e satisfăcătoare și nu e nevoie de o capacitate mai mare. Sistemul de operare preinstalat vă scutește de niște bani fiind mai accesibilă această variantă, decât să-l achiziționați ulterior.

Se poate conecta la internet fără fir, iar dacă nu aveți un router, se poate folosi cablul de rețea. Porturile sunt așezate inteligent pentru a nu vă deranja posibile fire ori adaptoare atunci când folosiți un mouse.

Păreri pro și contra

E vorba de o serie nouă care are o greutate redusă și un design slim, iar dotările nu lipsesc: USBuri 3.1, port HDMI, difuzoare stereo, microfon, cameră web, card reader etc. Sunt destul de multe astfel de dotări care nu sunt prezente la PCuri și nu mai sunt necesare periferice, eventual doar dacă vreți o unitate optică DVD externă. Se pot conecta periferice chiar și wireless că are bluetooth dar și porturi pentru eventuale adaptoare.

Nu veți găsi un PC în același buget și nu aveți nevoie de periferice sau viitoare îmbunătățiri. HP 15-ra001nq nu e foarte popular pentru că are un hardware accesibil, dar cred că mulți dintre voi vă doriți un laptop ca acesta pentru că mai doriți să achiziționați ceva pe lângă (un sistem audio, TV sau alt gadget).

Te-ar mai putea interesa