HP 15-G010SQ, laptop Pavilion de culoare roșie

Laptopul HP 15-G010SQ e un model al seriei Pavilion și nu e unul oarecare, ci unul nou de aceea și procesorul e unul A4-6210. Acesta are o placă video integrată Radeon HD R3. Dacă ar fi avut și o placă video dedicată, atunci cea integrată ar fi lucrat cu cea dedicată (pentru mai multă performanță grafică). Acesta e un model pe roșu dar există și pe alte culori, iar una dintre cele mai apreciate culori e argintiul. Oricum, nu e în totalitate pe acea culoare ci e vorba de o combinație de culori (argintiu cu negru, roșu cu negru etc).

Configurațiile nu sunt aceleași, unele oferă procesoare Intel care au o placă video Intel care nu are Dual Graphics ca și cele AMD (fără acea tehnologie plăcile video lucrează separat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Întredeschis
Întredeschis

Configurația sa e cu AMD A4 care e un Quad Core de 1.8 GHz iar placa video e integrată care poate fi comparată cu una dedicată. Ecranul e destul de bun deoarece are o imagine HD Ready pe care se pot viziona filme 720p dar și spațiul de lucru e generos. Nu e cel mai grozav ecran dar .e satisfăcător în acest preț. Posibil ca pe anul viitor, să vedem ecrane mai bune cu unghiuri de vizibilitate superioare.

Pe partea de memorie are 4GB RAM și un hard de 1TB. Poate că pare suficient, dar nu văd de ce ați schimba hardul sau memoria RAM cu alte componente. Mi se par suficient de bune, iar pentru ceva mai multă performanță, e nevoie de un laptop cu cel puțin AMD A6. Nu-i lipsesc dotările standard dar nici dotările speciale. laptop e ieftin și pentru că are Free DOS dar e bine să alegeți Windows 8.1.

Plusuri: configurație puternică cu AMD APU, preț atractiv, greutate redusă, culoare plăcută, autonomie bună etc.
Minusuri: nu prea sunt.

HP 15-G010SQ e un laptop ca oricare altul doar că majoritatea vin cu procesoare Intel. Cele cu AMd sunt mai ieftine și deci puteți economisi niște bani care pot fi folosiți diferit. Clipul de jos e cu un laptop similar, doar culoarea și componentele diferă. Cel pe argintiu e destul de elegant și tastatura iasă bine în evidență deoarece e pe negru.

Te-ar mai putea interesa