HP 15-dw4017nq, păreri laptop cu i5-1235U

HP 15-dw4017nq e un laptop potrivit pentru persoanele interesate de un model cu ecran de 15 inci și procesor i5. Datorită configurației sale, acesta e unul potrivit pentru sarcini multimedia. De asemenea, poate face față sarcinilor gaming deoarece e echipat cu placă video dedicată. Dar, trebuie să știți că acest model nu e un laptop de jocuri.

Notebook-ul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat aspectiv, performant și cu portabilitate bună. Din poza alăturată se poate vedea că are o mărime normală și că în dreapta are tastatură numerică.

Păreri pro și contra

Procesorul are echipează laptopul e unul i5 model 1235U, fiind un model cu 10 nuclee și care scoate 13.634 puncte la benchmark. Astfel de procesoare le întâlnim în dispozitivele multimedia.

Modelul de față vine cu un ecran foarte clar deoarece e unul cu tehnologie IPS și strat anti-glare. Rezoluția lui e una FHD în condițiile în care diagonala e de 15 inci.

Pe partea de stocare vine cu un SSD de 512 giga, iar memoria RAM e una de 8 giga. Dacă vreți să mai puneți RAMi atunci un slot de memorie e liber.
În opiniam mea, sunt niște valori suficiente, iar dacă vreți mai multă stocare atunci poate că ar fi bine să vă orientați înspre un hard extern.

Din păcate, acest model nu vine cu sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalați Windows 11 de pe un stick USB 3.0. Un alt dezavantaj ar fi faptul că acest model nu e unul pentru jocuri, în ciuda faptului că vine cu memorie dedicată la placa video.

De final, trebuie să recomand modelul de față celor interesați de un aparat care se comportă fără reproș în sarcini office, multimedia și jocuri nu prea complexe.
Chiar dacă pe piață sunt modele variate, acesta e o recomandare din partea mea în cazul în care vreți ceva de calitate superioară.

Te-ar mai putea interesa