HP 15-dw3054nq, laptop negru cu ecran de 15.6 inci și procesor Intel Core i3

Laptopul din imaginea de jos este un model care îl consider bun pentru aproape orice, mai puțin jocuri datorită lipsei plăcii video dedicate. HP 15-dw3054nq este un laptop care are un hardware puțin mai diferit decât altele adică are un procesor Core i3 dintr-o generație destul de nouă și care se descurcă bine în cele mai multe situații. Un astfel de model l-aș recomanda elevilor și studenților, însă nu vine cu Windows 11 S preinstalat cu vedem pe altele, de aceea e și mai accesibil.

Ținând cont de prețul său și de ce are la interior, veți ajunge la concluzia că este un best buy și nu ar trebuie să-l ratați. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu aveți nevoie de un procesor mai avansat, atunci laptopul acesta vă poate fi de folos mulți ani de acum încolo. Cu alte cuvinte, nu trebuie să-l înlocuiți prea repede laptopul sau să upgradați anumite componente. Consider că 8GB RAM este de ajuns pentru un laptop de tip office și 16GB aș pune doar pentru a juca jocuri, dar se ține cont și de restul componentelor.

Trebuie să știți că în cazul anumit categorii de laptopuri nu prea are sens să vă gândiți la prea multe îmbunătățiri. Chiar și așa nu se pot schimba sau adăuga cine știe ce componente pe un laptop deoarece este compact și are hardware integrat. SSD-ul poate fi schimbat ușor fiind unul de tip M.2 sau adăuga unul suplimentar dacă are și un port SATA liber. Indiferent pentru care opțiune veți alege, eu aș recomanda o soluție externă deoarece se poate conecta ulterior la un desktop.

Concluzie

Dacă folosiți un laptop de mai mulți ani și simțiți că este cam lent în noile programe, atunci trebuie să vă gândiți la o soluție cu SSD și nici nu mai sunt laptopuri cu hard discuri. HP 15-dw3054nq nu are un preț mare și performanța oferită de acele componente este mulțumitoare. Lista de laptopuri de la acest brand este lungă, iar unul cu Windows 11 este modelul HP 15s-fq3019nq.

Te-ar mai putea interesa