HP 15-dw3009nq, review laptop cu i7

HP 15-dw3009nq e un laptop din categoria office pentru acele persoane care își doresc ceva cu portabilitate bună și cu performanțe suficient de bune pentru a face față sarcinilor de birou. HP este expert în astfel de laptopuri deoarece e cunoscut ca fiind prima alegere pentru acele persoane care vor un laptop business.

Modelul acesta vine cu niște specificații foarte bune precum procesor i7, stocare pe SSD, portabilitate peste medie (greutate de 1,8 kilograme) și o multitudine de porturi. Ecranul acestui notebook PC va fi suficient pentru sarcini office deoarece e unul de 15 inci cu rezoluție FHD și panou IPS.
Chiar dacă nu are placă video cu memorie proprie, acest model are cip grafic integrat în procesor. E vorba despre un Intel Iris Xe.

  • Procesor puternic
  • Portabilitate bună
  • Memorie suficientă
  • Ecran foarte clar

Printre cele mai avantajoase lucruri la acest model se numără procesorul i7 cu 4 nuclee E vorba despre un model i7-1165G7 capabil în a scoate 10547 puncte pe cpubenchmark. Acest laptop e întâlnit în mare parte pe laptopurile office.
Stă excelent pe partea de memorie. Memoria RAM e una de 16 giga, iar stocarea e pe SSD de 512 giga.
În privința portabilității am numai lucruri bune de spus deoarece greutatea e de 1,7 kilograme, iar bateria ține undeva la maxim 7 ore.
Partea de porturi e și ea un capitul la care avem lucruri bune de menționat. Aparatul are 3 porturi USB, HDMI, cititor de carduri, LAN Gigabit și wireless ac.

Există și lucruri mai puțin bune, printre acestea faptul că nu are Windows preinstalat și că cipul grafic nu are propria memorie video. Instalarea Windows se face de pe un stick USB, iar o persoană care a cumpărat laptopul scrie că trebuie adăugat un driver pentru SSD pe stick. Asta deoarece se pare că Windows nu vede SSD-ul.

Te-ar mai putea interesa