HP 15-dw2040nq, laptop cu i7 şi GeForce MX330

HP 15-dw2040nq este un laptop modern pentru sarcini multimedia, dar poate fi utilizat şi la jocuri optimizate precum League of Legends.
Este echipat cu procesor rapid i7 model i7-1065G7. Acesta are 4 nuclee aşa încât e capabil să scoată 8969 puncte la benchmark.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar e aceşti bani primim un aparat modern care vine echipat cu tehnologie nouă. Pe lângă procesorul amintit mai sus are placă video MX330 cu 2GB memorie dedicată, 8GB RAM, SSD de 256 giga şi portabilitate excelentă.

Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15-dw2040nq e unul cu portabilitate foarte bună întrucât are greutate de 1,8kg şi baterie care poate să ţină şi 6 ore. În opinie mea, portabilitatea e unul dintre cele mai importante lucruri la un laptop, după procesor.
Procesorul ar fi bine să fie un i5 sau i7 dacă vreţi un laptop performant bazat pe arhitectură Intel.
Nu dispune de unitate optică, dar în schimb are multiple opţiuni de conectare precum 3 porturi USB, wireless ac, HDMI, LAN Gigabit, bluetooth şi card reader.
Ecranul e un alt criteriu important, în cazul acestui model fiind vorba despre un ecran de 15,6 inci cu rezoluţie FHD. Nu am găsit referinţe legate de tipul de panou, dar presupun că e vorba despre unul SVA. Ce pot menţiona e că lumina nu se va reflecta de pe suprafaţa sa întrucât are strat anti-orbire.
Tastatura e una normală, mai exact e una completă cu taste numerice în partea dreaptă.
Dacă aveţi Internet de 500/1000 Mbps atunci trebuie ştiut că va funcţiona foarte bine deoarece procesorul e rapid, iar stocarea SSD va face accesul instant la site-uri. Diferenţa dintre un SSD şi un HDD ar fi timpul de acces mult mai rapid. Acesta e un alt motiv pentru care laptopurile cu astfel de stocare pornesc mai rapid (în câteva secunde).
Dacă o să folosiţi laptopul pentru lucru de acasă sau ceva de genul atunci o să vă fie de folos camera web 720p (HD) şi microfonul performant.

Te-ar mai putea interesa