HP 15-dw2033nq, procesor Intel i3-1005G1 și SSD de 256GB

Laptopurile office sunt suficient de numeroase pentru ca voi să găsiți unul care să vi se potrivească și să nu fie prea scump. HP 15-dw2033nq este un laptop echilibrat veți vedea un hardware interesant care poate fi folosit zi de zi. L-aș recomanda celor care nu vor să joace jocuri pe el, adică e perfect pentru navigare web, aplicații, citit și chiar redare media (muzică și filme). Face parte dintr-o gamă largă de laptopuri cu design pe argintiu și ramă neagră, însă fie care oferă un hardware diferit. Ar mai fi și cele cu ecran mai mic ori mai mare, dacă vă interesează portabilitatea sau o experiență mai bună de vizionare.

Prețul e ușor piperat deoarece aveți Windows 10 cu licență și nu mai trebuie să pierdeți timp cu instalări, vine cu drivere compatibile și câteva aplicații office. Cu siguranță, mai sunt necesare și alte aplicații pentru a-l putea folosi ca un desktop replacement, iar instalările durează puțin cu noile componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt destul de avansate și de multe ori nu e nevoie de mai mult. Are și acea placă Intel UHD care poate rula jocuri foarte simple dar sistemul de răcire de pe laptopurile acestea nu este același ca pe cele Pavilion ori Omen. Laptopul din imagine se adresează unei anumite categorii de utilizatori și poate că aveți o consolă pentru gaming, că doar jocurile trebuie jucate la detalii maxime.

Păreri pro și contra

Are porturi foarte utile și care le puteți vedea pe noile modele: HDMI, USB tip C, USB 3.1. Trebuie apreciat și faptul că are mufă LAN, deoarece laptopurile noi foarte compacte nu o mai au. Observ că anumite dotări sunt eliminate pentru a avea un gadget cu un design cât mai minimalist dar până la urmă vrem un laptop avansat care ține locul unui PC.

HP 15-dw2033nq vine cu software licențiat pentru ca voi să-l puteți folosi imediat după achiziție și nu vă costă atât de mult. Bineînțeles, mai sunt și variante accesibile, iar iaci mă refer la licențele online. Recomand să-i luați un mouse office bun și un router wireless cu tehnologie WiFi ac, dacă nu aveți unul deja. Se poate conecta la internet fără fir sau poate că preferați prin fir pentru viteză de transfer maximă.

Te-ar mai putea interesa