HP 15-dw2023nq, laptop cu hard disc mare

HP 15-dw2023nq e echipat cu un hard disc generos pe când multe alte laptopuri vin cu SSD-uri, cu capacitate pe jumătate în același buget. Un hard disc rămâne o alegere bună dacă stocați multe date și poate că nu sunteți un utilizator cu pretenții mari. Bineînțeles, acesta poate fi înlocuit oricând cu altul ori cu un SSD dacă vreți ca laptopul să pornească mai rapid sau datele să fie transferate rapid. Chiar și așa, vedem porturi de tip USB 3.1 care sunt ideale pentru cei care au un stick USB.

Din poza de jos se vede că are un design modern pe gri, dar mai sunt și părți ale laptopului pe negru care sunt mai bine evidențiate. Multe laptopuri nu mai sunt pe negru, doar cele de gaming arată bine pe negru și cu tastatură colorată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile au devenit destul de populare în ultimii nai și sunt foarte puțini utilizatori care mai aleg desktopuri. Dacă vă rezumați strict la navigare web, redare media și câteva aplicații office, atunci un laptop e de ajuns. Acesta e portabil și are dimensiuni mai reduse decât generațiile precedente și tastatura numerică nu lipsește.

Păreri pro și contra

Laptopul e ușor de transportat, oferă o conectivitate foarte bună, are un design modern, un preț atractiv și o configurație avansată. Acest brand oferă soluții fiabile și destul de solide, nu e nevoie să cheltuiți mult pentru a avea un laptop bun. Veți vedea că are un ecran cu imagine 1080p, nici nu cred că mai sunt laptopuri cu imagine HD și pentru a vă uita la filme, se poate folosi un cablu HDMI pentru a-l conecta la televizor sau monitor.

Sunt o mulțime de laptopuri cu hardware similar, doar că nu sunt la fel de atractive ca preț. HP 15-dw2023nq reprezintă o alegere foarte bună și pe acesta trebuie pus neapărat Windows 10 deoarece oferă driverele necesare și va evidenția mai bine performanțele. Chiar dacă nu e un model de gaming, vi se oferă o placă video dedicată și numeroase dotări, adică înlocuiește cu succes un desktop.

Te-ar mai putea interesa