HP 15-dw2021nq, notebook cu i7-1065G7 şi GeForce MX330

HP 15-dw2021nq e un laptop echipat cu procesor i7, placă video GeForce MX330 şi stocare duală (SSD+HDD). Caracteristicile îl fac un excelent laptop multimedia pentru acasă. Din start trebuie spus că portabilitatea e decentă datorită faptului că HDD-ul adaugă câteva sute de grame şi îl face ceva mai greu comparativ cu alte laptopuri care au doar SSD.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din imaginea alăturată se poate vedea că e de culoare


Păreri pro şi contra

Modelul HP 15-dw2021nq e echipat cu cel mai nou procesor i7, adică i7-1065G7, iar din această cauză o să avem parte de performanţe superioare în sarcini costisitoare. Procesorul amintit anterior are 4 nuclee şi din această cauză scoate 9013 puncte la benchmark.
Ecranul laptopului e unul mediu ca mărime. Are o diagonală de 15,6 inci, rezoluţie 1920×1080 pixeli şi panel IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
Memoria RAM e mai mult decât suficientă întrucât discutăm despre 16GB la frecvenţa de 2666 MHz. Ambele sloturi de memorie sunt ocupate.
Nu dispune de unitate optică, dar în schimb are multe porturi precum 3 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac.
Cum am scris sus, portabilitate acestui model e una decentă prin faptul că are greutate de circa 2,6kg şi o baterie care poate să ţină 5 ore.
E foarte interesantă opţiunea HP de a monta SSD şi HDD. Au ales o variantă de stocare cu rapiditate şi capacitate mare. Ar mai fi fost varianta să pună doar un SSD de 512GB.

Brandul HP e unul premium care în trecut era prima alegere a segmentului business (oamenilor de afaceri). În momentul de faţă vin cu o ofertă foarte atractivă de laptopuri pentru acasă capabile în a fi folosite în diverse împrejurări (de la sarcini office, multimedia şi până la gaming).
Momentul de faţă e mai mult pentru multimedia, iar pentru gaming (jocuri) e seria Omen.

Te-ar mai putea interesa