HP 15-dw2009nq, laptop cu i5-1035G1 şi GeForce MX330

HP 15-dw2009nq e un laptop modern pentru sarcini multimedia şi care vine cu Windows 10 preinstalat. Performanţele sunt peste medie datorită procesorului i5-1035G1 (quad core) care e capabil în a scoate 7987 puncte la benchmark.
Din start trebuie să spun că are o portabilitate decentă întrucât bateria ţine vreo 5 ore şi greutatea e de 2,5kg.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu ecran de 15 inci a cărui rezoluţie de FHD, iar panelul e unul SVA.
Din poza de alături se poate vedea că are o culoare unică – argintiu (producătorul zice că e Natural Silver).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15-dw2009nq e unul echipat cu procesor i5 model 1035G1 şi cip grafic GeForce MX330 2GB.
Pentru a putea fi utilizat din prima clipă are şi sistem de operare preinstalat, fiind vorba despre Windows 10 varianta Home.
Memoria RAM e una de 8GB tip DDR4 şi stocarea de 1 terra oe HDD. Sunt nişte capacităţi suficiente, iar dacă vreţi să-l faceţi mai rapid puteţi monta un SSD în locul hardului.
Din păcate nu are unitate optică, dar în schimb are mai multe porturi utile cum ar fi 3 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth.
Pe partea de ergonomie are ecran cu strat anti-glare , o greutate redusă şu tastatură chiclet (e uşor de tastat cu ea).

Ca alternativă v-aş putea recomanda acest model de la Asus care vine cu aproximativ aceleaşi caracteristici.
Laptopul de faţă poate fi considerat şi un desktop replacement în cazul în care nu vă trebuie un laptop pentru CAD sau alte tipuri de sarcini profesionale care să necesite foarte multe resurse.
Chiar dacă vine cu cip grafic care are memorie dedicată nu putem spune că e un laptop de jocuri deoarece cipul grafic e doar puţin mai performant decât Intel UHD.
Un astfel de dispozitiv e mult mai bun decât un smartphone deoarece vă oferă o productivitate mut mai bună.

Te-ar mai putea interesa