HP 15-dw2006nq, laptop pe culoarea Jet Black

Laptopul HP 15-dw2006nq e unul de culoare neagră, după cum am menționat sus, și vine cu hardware avansat. Are un procesor cu 4 nuclee de la Intel și poate că știți seria – Core i5. Prețurile au mai scăzut la componente însă și tehnologia a avansat destul de mult, adică vedem un scor de performanță impresionant pentru un laptop office. Pentru a lucra chiar și la birou cu el, producătorul a instalat Windows 10 pe el și nu aș pune alt sistem de operare. Pentru a lucra pe el, sunt necesare doar de niște aplicații și un antivirus bun care le puteți lua de pe internet sau le instalați rapid de pe un stick USB.

Cel de jos e o recomandare foarte bună, însă mai sunt și alte laptopuri de la acest brand care pot fi mai accesibile deoarece nu au Windows sau pe o altă culoare (de exemplu: argintiu). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt foarte importante atunci când alegem un laptop, iar de cele mai multe ori acestea influențează prețul. Când discutăm de laptopuri de top, vedem și niște dotări foarte noi și utile. Varianta de sus e una clasică și cu performanțe potrivite pentru cât costă. Părerile sunt împărțite pentru că fiecare utilizator are alte așteptări, de aceea gama de laptopuri e destul de mare și prețurile sunt corecte de cele mai multe ori.

Păreri pro și contra

Vedem că are porturi USB rapide și care sunt poziționate mai spre spatele laptopului pentru a nu vă încurca. Imaginea oferită e una 1080p și chiar dacă vorbim de o diagonală de 15 inci, veți vedea că e de ajuns pentru că nu stați la o distanță mare față de el. Se poate conecta fără fir la internet, adică e necesar să aveți în apropiere un router, însă internetul prin fir a mai stabil și rapid.

HP 15-dw2006nq are performanțe și dotări superioare motiv pentru care nu veți simți lipsa desktopului și nici nu sunt necesare multe periferice. Touchpadul e foarte util însă dacă vă aflați la birou, puteți conecta un mouse pentru un plus de productivitate.

Te-ar mai putea interesa