HP 15-dw2005nq, laptop argintiu cu i5-1035G1

HP 15-dw2005nq e un laptop modern tip office pentru acasă ori la serviciu. Vine cu procesor i5, ecran de 15 inci, 8GB memorie RAM şi stocare pe SSD+HDD. Faţă de alte modele de laptopuri se evidenţiază prin prezenţa stocării duale.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop office premium. Din imaginea de alături vedem că e un model de culoare gri (natural silver) cu un ecran de dimensiuni modice şi tastatură completă (are numpad în partea dreaptă).


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă ca o soluţie pentru acasă ori la birou. Caracteristicile sale îl fac un excelent laptop pentru birou deoarece are ecran cu panel IPS, strat anti-glare şi rezoluţie FHD.
Memoria RAM e una de 8GB, iar pentru stocare se foloseşte de un HDD de 1TB şi de SSD cu capacitate de 256 GB.
Porturile prezente sunt 3 USB, LAN, HDMI, wireless ac şi bluetooth.
Fiind un model noul acest HP 15-dw2005nq are o portabilitate bună prin faptul că bateria ţine 5 ore, iar greutatea e de 1,75kg.
Nu are sistem de operare preinstalt, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Driverele se vor instala automat la prima conectare la Internet.
Procesorul e piesa de rezistenţă a unui astfel de laptop, în cazul acestuia fiind vorba despre i5-1035G1 cu 4 nuclee. În sarcini video acest procesor e ajutat de cipul video integrat numit Intel UHD Graphics.

Acesta e un laptop pentru acasă ori la birou şi e perfect pentru tine dacă nu vrei ceva pentru gaming. Filmele şi pozele se vor vedea excelent pe ecranul acestui dispozitiv deoarece are un ecran de foarte bună calitate (după cum reies din caracteristicile tehnice menţionate mai sus).
Va fi utilizabil vreo 10 ani, dar e de recomandat să-l schimbaţi la vreo 4-5 ani dacă vreţi ceva la zi în momentul acela.

Te-ar mai putea interesa