HP 15-dw2004nq, laptop cu ecran SVA de 15 inci

Laptopul din imaginea de jos are un hardware avansat care va fi apreciat de mulți utilizatori deoarece vedem cel mai nou procesor Intel, un SSD modern, o memorie RAM satisfăcătoare și o placă video dedicată (pe lângă cea integrată). E vorba de modelul HP 15-dw2004nq care nu are un preț atât de mare în comparație cu cel al variantelor mai mici (13 și 14 inci) cu componente hardware similare. Laptopurile cu ecran de 15 inci sunt cele mai populare și sunt cele mai bine vândute modele, de aceea prețurile sunt atât de atractive.

Indiferent de mărime, designul acestei serii e același și combinația de argintiu cu negru este plăcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

HP 15 dw0021nq

Ecranul are margini subțiri și cu fiecare generație acestea vor fi tot mai puțin evidente, dar și laptopul scade în dimensiuni și mulți veți aprecia acest aspect. Panelul său este similar cu cel IPS deoarece oferă cam aceeași claritate – SVA. În general ecranele IPS sunt prezente pe laptopuri de gaming sau cele business.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu este cel mai mic laptop de la acest brand, se poate lăuda cu o greutate de numai 1.75 kg (similară cu cea a unui laptop mult mai mic). Vedem un procesor cu tehnologie avansată care e satisfăcător chiar și pentru cei care vor să încerce jocuri sau aplicații profesionale. În plus, vi se oferă o a doua placă video care este dedicată și comutarea se face automat când e nevoie. Astfel vi se oferă performanțe maxime dar și o autonomie generoasă când navigați pe web sau citiți ceva.

HP 15-dw2004nq este echipat cu o tastatură foarte bună și cea numerică nu lipsește, cum se întâmplă în cazul variantelor mai mici. Laptopul se mișcă excelent cu acel SSD și noile modele oferă o variantă ceva mai mare și nu cea de 256GB care nu e chiar la limită atunci când vrem să stocăm fișiere media. Dacă nu vreți să desfaceți laptopul, puteți alege un hard disc extern care e destul de accesibil și nu trebuie să fie mai mare de 1TB.

Te-ar mai putea interesa