HP 15-dw2002nq, notebook cu i5-1035G1 şi GeForce MX330

HP 15-dw2002nq e un laptop din categoria multimedia care se adresează persoanelor interesate de ceva capabil în diverse tipuri de sarcini. Acest lucru se datorează faptului că are procesor i5 şi cip grafic cu memorie dedicată. Dacă vreţi ceva cu care să jucaţi jocuri ceva mai costisitoare o să vedeţi că o să ajute foarte mult placa video Nvidia, dar trebuie să ştiţi că acest laptop nu e unul de gaming.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu stocare pe SSD. Estetic se prezintă bine, fiind de culoare argintie (natural silver).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15-dw2002nq vine cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e FHD şi are strat antireflexie (pentru ca lumina să nu se reflecte).
Nu se face referire la tipul de panou folosit (pe site-urile magazinelor online şi nici pe cel al producătorului), dar presupun că e vorba espre panel SVA care e destul de similar IPS.
Procesorul i5-1035G1 e unul performant de tipul quad core capabil în a scoate 7990 puncte la benchmark. În sarcini video e ajutat de cipul grafic GeForce MX330 cu 2GB memorie video.
Nu are unitate optică, dar vine cu multe conexiuni printre care aş aminti 3 USB, HDMI, LAN Gigabit şi wireless ac.
Portabilitatea e foarte bună prin faptul că are o greutate de 1,75kg şi baterie care poate ţine până la 6 ore. Ceva caracteristic HP e Fast Charge care presupune o încărcare la 50 procente în 45 minute.

Dacă nu vă trebui ceva cu cip grafic dedicat atunci există o variantă ceva mai ieftină – 15-dw2005nq. Aceacsta ar fi o alternativă pe care eu o recomand.
De final pot să vă recomand acest model de laptop deoarece are un preţ corect pentru ce poate face. Pentru a-l folosi la capacitate maximă vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Te-ar mai putea interesa