HP 15-dw2000nq, laptop cu ecran Full HD

Cele mai multe laptopuri oferă un ecran Full HD indiferent de diagonala sa deoarece aceasta a devenit una standard. HP 15-dw2000nq e o variantă complet neagră și care arată destul de bine, iar la interior are noul Core i5 și un hard disc de 1 TB. Configurația e foarte importantă atunci când nu dețineți un alt laptop sau un desktop. Cele mai multe laptopuri disponibile sunt argintii și aici mă refer la cele office/multimedia, pentru că cele de gaming din seriile Omen și Pavilion sunt pe negru.

Dacă nu sunteți singuri că acesta e laptopul pentru voi, puteți consulta toată oferă de la HP și poate că un laptop cu AMD Ryzen vi s-ar potrivi mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa e una office și poate rula programe, conținut video și audio fără nici o problemă. Dimensiunile mai reduse se datorează noului design cu margini subțiri ale ecranului. Se vede din pozele de prezentare și imaginea e una clară datorită panoului de tip SVA (similar cu cel IPS). Nu veți mai simți lipsa monitorului cu un așa display însă pentru a viziona filme alături de familie sau prieteni, puteți folosi un cablu HDMI pentru a-l conecta la un televizor performant și generos.

Păreri pro și contra

Are o conectivitate excelentă și o construcție solidă fără unitate DVD în partea dreaptă. Prin intermediul porturilor USB veți transfera date mult mai rapid, adică e necesar un stick de memorie (standard sau de tip C). Procesorul Intel Core i5 e suficient de performant și nu veți simți nevoia unui upgrade, iar dacă spațiul nu e de ajuns se poate folosi un hard disc extern sau înlocuiți cel existent cu un SSD dacă vreți să se miște mai rapid.

Modelul din imagine numite HP 15-dw2000nq are o greutate ceva mai mică decât restul modelelor și nu trebuie să fie un laptop foarte scump pentru a avea numai 1.75 kg. Poate fi luat chiar și în drumeții sau chiar la locul e muncă. Durata de viață a bateriei e generoasă și depinde de stilul de lucru, dar și anumite setări care poate le faceți.

Te-ar mai putea interesa