HP 15-dw0024nq, laptop cu memorie de 16GB RAM

Este nevoie și de laptopuri cu memorie RAM de 16GB pentru diversele aplicații care necesită un hardware performant sau poate e o dorință a voastră. HP 15-dw0024nq este unul dintre acestea și are un procesor Core i5 cu 4 nuclee, dar un hard disc mare. Cu alte cuvinte, e vorba de un gadget office cu capabilități bune de multitasking și de stocare. Laptopurile pot fi pe numeroase culori iar cel din imaginea de jos e unul argintiu, însă rama ecranului a rămas neagră ca la multe alte modele.

Multe laptopuri pot fi upgradate la partea de memorie și stocare, însă trebuie văzut și dacă are un slot liber. Astfel, nu trebuie să înlocuiți o plăcuță de 4GB cu una de 8GB, deci economisiți niște bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile nu au nevoie neapărat de ecran IPS, există și alternative foarte bune – SVA. Rezoluția a fost îmbunătățită și ajuns să fie 1080p, adică avem mai mulți pixeli și detaliile sunt vizibile fără a mai mări imaginea. Bineînțeles, e nevoie de Windows 10 pe acesta deoarece numai acesta oferă driverele necesare și se pot seta icoane și scris mai mare dacă vi se pare prea mic (ori invers). Unitatea optică e tot mai rară ca și alte dotări deoarece nu mai sunt atât de utile.

Păreri pro și contra

Porturile sale sunt cele care le vedem la toată această generație, inclusiv variantele cu procesor AMD. Cu alte cuvinte, avem o conectivitate bună și poate vă vreți o conexiune fără fir. Procesoarele cu 4 nuclee sunt cele mai bune. indiferent de task și sunt concepute să ofere cea mai bună performanță. Când navigați pe web ori doar citiți, autonomia rămâne excelentă. Noile laptopuri sunt mai elegante și tind să devină tot mai compacte și ușoare.

HP 15-dw0024nq are un hard disc mare pe care se pot stoca o mulțime de date, însă poate că vreți ceva mai rapid și alegeți să înlocuiți hardul cu un SSD. Bineînțeles, nu trebuie să modificați nimic la el dacă sunteți mulțumiți iar un SSD e ceva mai scump pentru aceeași capacitate.

Te-ar mai putea interesa