HP 15-dw0021nq, laptop office cu Celeron N4000

Dacă vă interesează un laptop office atunci vă recomand modelul HP 15-dw0021nq care vine cu procesor Celeron dual core şi 4GB memorie RAM. Ecranul din dotare e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel SVA (unghiurile de vizualizare sunt destul de bune).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat aspectiv şi care se va descurca bine la sarcini office şi filme.
Puteţi vedea din imaginea alăturată că e vorba despre un model foarte aspectiv.


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15-dw0021nq e echipat cu un procesor Intel Celeron care are integrat cip grafic Intel HD fără memorie video.
Stocarea se realizează pe SSD de 256 GB de tip M.2, iar memoria RAM standard e de 4GB. În opinia mea această memorie RAM e mai mult decât suficientă.
Nu are unitate optică, dar stă bine pe partea de porturi. Are 3 porturi USB, card reader, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth.
Despre portabilitate trebuie spus că e una bună întrucât laptopul are o greutate de 1,8kg şi bateria ţine până la 8 ore.
neavând sistem de operare preinstalat recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
Un astfel de laptop se va dovedi foarte util acasă, dar şi la birou deoarece pentru navigat pe net, filme şi editat documente nu aveţi nevoie de mai mult. În opinia mea acest laptop e unul suficient şi pentru şcoală deoarece nu e nevoie de mai mult.

Acesta e un laptop aspectiv de culoare argintiu deschis pentru persoanele interesate de un model fiabil şi uşor de folosit.
Ca brand cei de la HP sunt aleşi de segmentul business întrucât laptopurile lor au o durată mare de folosire.
Dacă doriţi să vă jucaţi diverse jocuri pe acest laptop atunci trebuie ştiut că e posibil să rulaţi jocuri simple deoarece procesorul e unul de bază care scoate 1430 puncte la cpubenchmark. Nu e un laptop de jocuri şi nu recomand să-l forţaţi cu aşa ceva.