HP 15-dw0000nq, laptop cu SSD

Laptopul HP 15-dw0000nq are componente diferite și se vede că procesorul face parte din a 8-a generație de la Intel. E vorba de un Core i3 cu 2 nuclee care mi se pare suficient de bun pentru cele mai multe aplicații sau sarcini zilnice. Restul componentelor sunt și ele foarte importante pentru că influențează performanțele laptopului, iar una dintre ele e SSD-ul. Acesta are viteze superioare hard discului, motiv pentru care laptopul se va mișca precum o tabletă cu Windows 10. Acesta e și singurul sistem de operare care-l recomand pentru acest laptop, deoarece oferă drivere compatibile.

Designul modelului din imagine e unul modern și pot spune că arată mai bine în realitate decât în pozele de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul reprezintă viitorul pentru mulți utilizatori deoarece excelează la anumite capitole – portabilitate, conectivitate, performanță. Nu prea merită să alegeți un PC dacă e vorba de un buget mic pentru că trebuie să luați în calcul periferice, pe când la un laptop e necesar doar un mouse. Sunt utilizatori care nu se împacă cu gândul că laptopul nu mai oferă acea unitate optică, însă în opinia mea e vorba de o dotare inutilă pentru că stickurile USB sunt mult mai rapide și compacte.

Păreri pro și contra

Performanțele office ale acestui model sunt satisfăcătoare și nu sunt nevoie îmbunătățiri. Un SSD e accesibil, astfel că voi puteți achiziționa unul ulterior și să aibă o capacitate satisfăcătoare. Autonomia laptopului e un generoasă și când îl folosiți la birou, se poate conecta la priză încărcătorul. Indiferent de preț, porturile sunt avansate și nu lipsește USB-ul de tip C. Instalarea multor aplicații dar și a sistemului de operare se poate face prin intermediul acestui port.

Îmi place combinați de negru cu argintiu și puține branduri au făcut o astfel de alegere. HP 15-dw0000nq oferă un ecran clasic cu rezoluție HD, deci e loc de mai bine la acest capitol. Chiar dacă nu veți viziona filme pe el, calitatea e satisfăcătoare pentru un ecran de 15 inci și ieșire HDMI e o soluție de luat în calcul pentru a conecta un TV sau monitor mare.

Te-ar mai putea interesa