Omen by HP 15-dh0024nq, model cu i9-9880H şi RTX 2080 Max-Q

Omen by HP 15-dh0024nq e un laptop foarte performant dotat cu procesor octa core şi placă video RTX. Chiar şi aşa are o portabilitate foarte bună deoarece are o greutate redusă de 2,4kg şi o baterie care poate să ţină şi 4 ore (are 6 celule).
Laptopul poate fi utilizat pe post de înlocuitor desktop (desktop replacement) ori pe post de laptop de gaming.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un dispozitiv cu cele mai noi şi potente componente. Fac referire la procesorul i9 şi la placa video RTX 2080.
Din imaginea de alături puteţi vedea că are un design clasic al laptopurilor Omen.


Păreri pro şi contra

Modelul Omen by HP 15-dh0024nq are procesor i9-9880H capabil în a scoate 14054 puncte la benchmark datorită celor 8 nuclee reale.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, panel IPS şi refresh la 144 Hz. Pentru ca lumina să nu se reflecte are şi strat anti-glare.
Memoria RAM instalată e de 32 de giga şi pentru stocare se foloseşte de o combinaţie SSD+HDD.
Nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi precum 4 USB, HDMI, LAN gigabit, wireless ac şi altele.
Sistemul de operare nu e instalat, iar din această cauză eu recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB. Poziţionarea porturilor e laterală şi nu în spate precum la alte modele (de ex. Lenovo Legion).
Sunetul e unul ok deoarece discutăm despre difuzoare B&O precum la alte modele HP.
Pe partea de ergonomie are o greutate redusă de 2,4kg, tastatură iluminată RGB 4 zone şi ecran anti reflex.

Laptopul acesta e pentru persoanele care vor un model fiabil şi care să fie capabil chiar şi peste 4-5 ani.
Unele modele de gaming de la alte branduri nu au cameră web, dar aceasta are. Nu e neaparat un plus dacă nu folosiţi laptopul pentru videoconferinţe.

Te-ar mai putea interesa