HP 15-dh0012nq, model Omen cu i7-9750H şi RTX 2080

HP 15-dh0012nq e un laptop adresat celora interesaţi de o soluţie pentru sarcini costisitoare cum ar fi jocurile, editări video, CAD etc. Are procesor i7 six core şi cip grafic GTX 2080 aşa încât să facă faţă la orice.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi se descurcă formidabil în sarcini complexe.
Foarte interesant e faptul că deşi are componente de top, greutatea sa e una mică de 2,3 kg. Acest lucru îi oferă o portabilitate excelentă.

Păreri pro şi contra

La capitolul ergonomie acest laptop nu are doar o greutate redusă, ci vine cu tastatură iluminată şi ecran anti-glare (de pe suprafaţa căruia nu se reflectă lumina).
Memoria RAM a sistemului e de 16GB, ambele sloturi fiind ocupate. Privitor la capacitatea de stocare aceasta e una mare fiind reprezentată de un hard de 1TB şi un SSD (tip M.2) de 256.
Procesorul din acest laptop e un i7-9750H cu şase nuclee, iar placa video e un RTX 2080 cu 8GB memorie video GDDR6.
Unele branduri nu mai pun camere web pe laptopurile lor, însă nu e cazul HP. Acest model are o cameră web bună (HD). Iar, un plus ar fi microfoanele duale.
Stă bine pe partea de conectică deoarece vine cu 4 porturi USB, LAN Gigabit, wireless ac şi Mini Display Port.
Din păcate nu vine cu Windows, iar din cauza aceasta vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB bootabil.
Autonomia bateriei nu e mare lucru, fiind de 4 ore… precum la oricare alt laptop. Cum ziceam mai sus, la portabilitate excelează cu greutatea redusă de 2,3kg.
Şi sunetul e unul de calitate deoarece e vorba despre difuzoare de la Bang-Olufsen. E vorba despre nişte difuzoare stereo.

Acest notebook PC poate fi considerat ca fiind un excelent desktop replacement.
Nu e neaparat un ultraportabil deoarece bateria nu ţine aşa de mult, însă e mult mai portabil decât vechile laptopuri de gaming care cântăreau şi 3 kg.

Te-ar mai putea interesa