OMEN by HP 15-dh0006nq, laptop de gaming cu i7-9750H şi GTX 1660 Ti 6GB

Laptopul OMEN by HP 15-dh0006nq e unul de anul acesta dotat cu procesor i7-9750H de tip six core şi cip grafic GTX 1660 Ti. În felul acesta aveţi garanţia că puteţi rula cele mai noi jocuri.
În opinia mea are şi o portabilitate bună pentru că greutatea e de 2,3kg în condiţiile în care vorbim despre un laptop cu greutate de 2,3kg.

Modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi are cele mai bune dotări.
Din imaginea de alături vă puteţi face o opinie despre cum arată laptopul şi ar mai trebui menţionat că tastatura e una iluminată.


Păreri pro şi contra

Modelul HP 15-dh0006nq e unul cu ecran de 15,6 inci care are rezoluţie 1080p şi panel de calitate tip IPS. Special pentru jocuri are rata de refresh de 144 Hz.
Stă excelent la capitolul memorie întrucât are 8GB RAM şi stocare pe SSD de 512 GB. Este vorba despre SSD tip M.2.
Din păcate nu are unitate optică, însă acest lucru nu e neaparat un dezavantaj deoarece în felul acesta avem o greutate redusă, iar sistemul de operare oricum poate fi instalat de pe un stick USB.
Dacă la alte branduri nu mai e prezentă camera web, acesta are cameră HD pentru o calitate superioară a transmisiei video.
Internetul va funcţiona foarte rapid prin faptul că are wireless ac 2×2 şi LAN Gigabit. Pe partea de conectivitate mai are bluetooth, Mini Display Port, HDMI, 4 USB-uri şi altele.
Bateria acestui model ţine undeva la 4 ore în funcţie de ce faceţi pe el, iar în felul acesta avem parte de o portabilitate ok.

Dacă vă doriţi un laptop de gaming ori o soluţie performantă pentru sarcini solicitante atunci modelul de faţă ar fi recomandarea mea.
De menţionat ar fi faptul că acest model excelează şi pe partea de sunet nu doar imagine. Acest model având difuzare Bang & Olufsen şi suport pentru DTS.

Te-ar mai putea interesa