HP 15-dc1064nq, laptop de gaming seria Omen

Laptopul HP 15-dc1064nq face parte din serie concepută pentru taskuri mai dificile – jocuri. Bineînțeles, voi îl puteți folosi cum doriți, poate că vreți să editați filmări cu ajutorul procesorului și plăcii video. Față de late serii de la acest brand, pe Omen vedem plăci video RTX care vor fi apreciate de gameri deoarece unele jocuri oferă setări speciale pentru aceste (se poate activa Ray Tracing). Laptopul e foarte popular în comparație desktopul deoarece arată mai bine și ocupă foarte puțin spațiu. Astfel, biroul va fi mai spațios și va fi loc suficient pentru periferice sau încă un laptop.

Din imaginea de jos se vede că are o tastatură foarte bine împărțită și e destul de vizibilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt următoarele: Core i7 9750H, memorie de 16GB, placă video RTX 2070, SSD de 1TB de tip M.2. Multe laptopuri nu oferă suficient spațiu pentru jocuri și alte tipuri de fișiere. Chiar dacă e conceput special pentru gaming, vine cu un sistem audio bun care e satisfăcător din punct de vedere al calității – Bang & Olufsen. Cele mai multe laptopuri îl au și dacă nu sunteți mulțumiți de putere, alegeți un sistem 2.1 sau o pereche de căști pentru jocurile competitive. Îi lipsește Windows 10 dar voi îl puteți instala fără probleme de pe un stick USB și instalarea va dura foarte puțin datorită SSD-ului.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată e de tip RGB pe 4 zone, astfel că o puteți personaliza mai mult. Conectivitatea e excelentă la variante de top cum este și acesta, se pot conecta 2 monitoare sau chiar un televizor 4K dacă vreți ca laptopul să fie un player multimedia portabil. Nu-i lipsește nici un port, motiv pentru care nu trebuie să folosiți adaptoare. Aveți chiar și conectivitate WiFi ac Dual Band, deci aveți nevoie de un router modern.

HP 15-dc1064nq oferă performanțe excelente chiar și în cele mai noi titluri deoarece Are un Core i7 avansat și o placă video RTX 2070 de 8GB. Nu va excela la cele mai multe capitole deoarece nu există laptopul ideal, iar aici mă refer la autonomie (până în 4 ore).

Te-ar mai putea interesa