HP 15-dc1051nq, laptop creat pentru gaming

HP 15-dc1051nq a fost lansat de un brand cu experiență în domeniu și se vede după construcție, dar și componentele sale. Designul e unul diferit la acesta față de generațiile precedente și se vede că scăzut în dimensiuni, dar mai sunt și alte îmbunătățiri. La interior e un hardware nou cu eficiență sporită și autonomia e una satisfăcătoare, însă și așa îl folosiți doar pentru gaming. Utrabookurile trebuie să ofere o autonomie mai mare pentru că nu veți sta tot timpul al birou, pe când laptopuri de gaming sunt construite pentru a înlocui desktopul.

Sunt o mulțime de configurații disponibile de la acest brand și cea de jos e ceva mai interesantă datorită plăcii grafice. Această componentă e foarte importantă deoarece permite să jucați jocuri la detalii mai bune dar să și activați setările de Ray Tracing din joc (nu toate jocurile au această opțiune). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt avansate pe acesta dar și pe alte modele din seria Omen, iar procesorul e unul din cea mai recentă generație. E vorba de un Core i7 cu 6 nuclee și placa video integrată nu e cea ma grozavă, însă se comută automat pe cea dedicată atunci când rulați un film sau un joc. RTX 2070 influențează destul de mult prețul laptopului, dar se și vede numărul mare de fps-uri în jocuri.

Păreri pro și contra

Prezintă un sistem audio avansat numit Bang & Olufsen, porturi foarte bune care oferă o viteză de transfer excelentă, tehnologie WiFi Dual Band, răcire foarte bună, spațiu de stocare mare, un ecran IPS cu refresh 144 Hz etc. Nu puteți alege orice laptop atunci când vreți să jucați la detalii maxime și poate că nici nu vreți să mai investiți în el. Poate că nu e pentru oricine datorită prețului și dacă bugetul e puțin depășit, mai există alternative cu ecran de 15 inci.

HP 15-dc1051nq e ușor pentru un dimensiuni sale și în trecut modelele de 17 inci aveau greutate chiar și de peste 3 kg. Sistemul de operare se instalează ușor și rapid de pe un stick USB, iar eue recomand să-l țineți pe SSD deoarece va porni mai rapid.

Te-ar mai putea interesa