HP 15-dc1049nq, laptop Omen cu grafică RTX

Laptopul HP 15-dc1049nq din cunoscuta serie Omen oferă una dintre cele mai bune plăci video de pe piață și e ideală pentru jocuri care au opțiune de Ray Tracing. Cu alte cuvinte, sunt adăugate efecte mai realiste și toate jocurile prezintă această caracteristică. Procesorul integrat e unul de tip Core i7 și diferă puțin de cel de pe desktopuri deoarece avem alt consum și specificațiile sunt diferite. Vom vedea un scor de performanță diferit față de un PC în același buget dar să nu neglijăm ecranul care ține locul unui monitor de gaming.

Din imagine se vede că tastatura iluminată roșie arată foarte bine la un laptop de culoarea neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

E prezent un sistem audio popular care oferă difuzoare de tip Bang & Olufsen, acestea oferind ceam ia bune calitate audio. Poate că nici nu ar avea sens un sistem audio, însă niște căști cu microfon v-ar fi de folos dacă vă jucați cu prieteni. Hard discul inclus e unul de 7200RPM, deci va fi rapid și pe SSD recomand să instalați toate aplicațiile (inclusiv sistemul de operare). Versiunea recomandată este Windows 10, nici nu prea sunt alternative deoarece numai acesta oferă driverele pentru actualele componente.

Păreri pro și contra

Ecranul IPS oferă o rată de refresh mai mare – 144Hz, pentru că placa video RTX 2060 poate rula jocuri cu mai mult de 60fps-uri. Bineînțeles, se pot face setări pentru a obține multe fpsuri și poate că nu sunteți interesați foarte mult de câte detalii sunt oferite (jocuri competitive). Sunt două medii de stocare diferită pentru ca voi să vă bucurați de spațiu de stocare dar și viteză de pornire redusă. Se poate conecta un monitor suplimentar deoarece oferă un port de tip mini DisplayPort.

HP 15-dc1049nq oferă dotări bune pentru un laptop atât de compact și porturile sunt așezate bine (multe se află în spate între evacuări). Îmi place cum arată capacul pentru că e evidențiată seria Omen pe acesta și nu brandul, iar în partea din spate a laptopului avem ieșiri generoase pentru aerul cald.

Te-ar mai putea interesa