Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-dc1039nq, laptop grafică de ultimă generație

Laptopul din seria Omen numit HP 15-dc1039nq e perfect pentru noile titluri deoarece are GTX 1660 Ti. Această placă grafică e mult peste GTX 1060 Ti și e ceva mai diferită decât cea de pe platformele desktop. Componentele de pe laptopuri sunt mult mai eficiente și oferă performanțe rezonabile pentru un gadget atât de compact. Ecranul său e unul dintre cele mai căutate de gameri pentru că e un IPS de ultimă generație și pe variante mai scumpe are refresh mai mare.

Laptop se mișcă excelent în jocuri cu noile componente hardware de la Intel și NVIDIA. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele sunt foarte importante pentru un pasionat de jocuri, dar și ecranul joacă un rol important cât timp nu veți folosi un monitor sau televizor. Îi puteți instala SSD dacă nu vreți să vă bazați doar pe hard disc. Totul se va mișca mai bine și sistemul de operare ar trebui pus pe SSD, cât și aplicațiile. Prețul e competitiv pentru că producătorii nu aleg să pună WIndows 10 pe ele ci Free DOS, adică nu se plătește licența.

Păreri pro și contra

Astfel de laptopuri vin cu memorie RAM cu frecvență ceva mai mare și ajută foarte mult în jocurile noi, pe când laptopurile office au frecvență de 2400 MHz sau mai puțin. Avem cel mai avansat procesor de pe piață și mă refer strict la platforme mobile, iar acesta are 6 nuclee față de Core i5 (idea pentru aplicații care au nevoie de mai multe nuclee). Nu toate laptopurile de gaming arată atât de bine și oferă dotări atât de multe. Portul Mini DisplayPort e perfect dacă vreți să conectați un monitor sau TV 4K la acesta, cu alte cuvinte, vreți multitasking.

HP 15-dc1039nq are nevoie de un SSD și nu e nevoie să fie foarte mare pentru că cele de 1TB nu sunt chiar atât de accesibile. Sunt multe alte modele Omen și fiecare are un nume diferit, însă construcția e aceeași. Laptopul se răcește foarte bine cu cele două ventilatoare și aerul cald e evacuat eficient prin acele fante generoase.