HP 15-dc1038nq, model Omen cu i7-9750H şi GTX 1660 Ti

Omen by HP 15-dc1038nq e un laptop dedicat jocurilor întrucât este echipat cu procesor six core i7 şi cip grafic GTX Titanium. Chiar dacă e un laptop de gaming, portabilitatea sa e una bună întrucât are o greutate de 2,4kg şi o baterie care ţine 5 ore (în funcţie de ce faceţi pe el).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă foarte bine în diverse situaţii solicitante. În poza de alături se poate vedea că acest model are un aspect clasic Omen.


Păreri pro şi contra

Acest laptop HP 15-dc1038nq are procesor i7-9750H cu şase nuclee şi cu cip grafic integrat. Dar, vine şi cu cip grafic de la Nvidia aşa încât jocurile să ruleze fin.
Poate fi utilizat şi în scopuri profesionale deoarece are Mini Display Port, 4 USB-uri, bluetooth, wireless ac şi altele.
Tastatura din dotare e una foarte bună, iar ergonomia acesteia e una superioară prin faptul că e iluminată.
Ecranul laptopului e unul de 15 inci cu rezoluţie FHD, iar pentru ca imaginea să fie clară din orice unghi are şi panel IPS.
Memoria RAM e de 8GB, iar dacă vreţi mai puteţi adăuga. Stocarea se realizează pe SSD rapid de 256 sau pe un hard de 1TB. În felul acesta avem suficient spaţiu pentru colecţia de jocuri.

Un astfel de laptop se va descurca de minune în sarcini multimedia ori jocuri, iar la acestea contribuie cipurile foarte puternice. Pentru ca totul să ruleze fluent recomand să instalaţi Windows 10 şi driverele aferente acestui laptop de pe site-ul producătorului (în unele cazuri aceste drivere sunt disponibile pe o partiţie a notebook-ului).
De apreciat e faptul că cei de la HP nu au renunţat la portul Ethernet aşa încât dvs să aveţi parte de viteze mari chiar de descărcare de pe net.
Aceste laptopuri sunt o alegere foarte bună când vine vorba de jocuri deoarece au foarte multă tehnologie utilă, iar HP e un brand serios.

Te-ar mai putea interesa